088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Talent Intelligence Platform: welkom in de wereld van plug & play HR

Elke dag verbeteren we onze online assessmentdiensten. We maken ze nóg informatiever, gebruiksvriendelijker en veiliger. Om klanten en deelnemers optimaal te blijven bedienen stappen we van de Self Service Portal over naar het Talent Intelligence Platform.

Eén futureproof platform voor alle GITP-dienstverlening

Als HR-professional wil je beschikken over slimme tools die je snel voorzien van concrete antwoorden, zodat je betere besluiten neemt en aandacht kunt geven aan ontwikkeling, innovatie en transformatie van talenten, teams en organisaties. Je wilt een uitstekende ervaring bieden aan kandidaten en over hulp of advies van professionals beschikken wanneer je het nodig hebt. Dat komt allemaal samen op het Talent Intelligence Platform.

Wat betekent de overstap naar het Talent Intelligence Platform?

Wat betekent de overstap naar het Talent Intelligence Platform?

  • Snel en eenvoudig online en live assessments aanvragen en beheren: Toegang tot alle online en live assessments en een dashboard met realtime inzicht in de voortgang van lopende trajecten.
  • Dashboard rapportage: Bekijk en interpreteer assessmentresultaten in één oogopslag
  • Meer inzicht: gratis inzicht in Teamrollen en Groeipotentieel bij het Talent Match assessment
  • Toegang tot gratis e-learning in GITP Academy: Leer effectief werken met de online assessments en zelfstandig interpreteren en terugkoppelen van de resultaten.
  • Transparante tarieven: Hoe meer assessments je afneemt, hoe hoger de korting. Maandelijkse facturatie op basis van gebruik of één bundel voor al je online assessments.
  • Talent Intelligence: Bouw een schat aan data op met het Talent Intelligence Platform. Onze assessmentdata helpt je om onderbouwde HR-beslissingen te nemen.
  • Veilig samenwerken: Alleen toegang in dat wat nodig is met een duidelijk authenticatiesysteem, ISO 27001:2017 gecertificeerd.

Veelgestelde vragen over de overstap van het Self Service Portal naar het Talent Intelligence Platform

Contact

Heb je vragen of hulp nodig?