GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Groningen

Meer informatie over deze vestiging.

Contactgegevens

Klantenservice
088-448 70 00​
klantenservice@gitp.nl​

​Deelnemer Service & Planning​
088-448 77 00​
gitpservicecenter@gitp.nl
planning@gitp.nl

Bezoekadres

Van Elmptstraat 10 
9723 ZL Groningen
Telefoon: 050 - 525 60 00

Vestigingen

Bekijk hier een overzicht van onze vestigingen.

De ingang bereikt u via de parkeerplaats, aan de achterzijde van het pand. U kunt direct met de lift naar de derde etage. 

AUTO 

Vanuit de richting Assen/Emmen (A28) 

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtsaf de N7op, richting Hoogezand. Vervolgens neemt u de derde afslag, nummer 38 Euroborg. Na 180 m rechts aanhouden op de Europaweg. Na 360 m rechtsaf naar de Boumaboulevard. Op de Boumaboulevard na 80 m rechtsaf naar de Van Elmptstraat. Voor parkeergelegenheid zie onder. 

Vanuit de richting Drachten (A7) of Zuidhorn (N355) 

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtdoor, waarbij u voorsorteert op de rechter rijstrook voor rechtdoor. Vervolgens neemt u de derde afslag, nummer 38 Euroborg. Na 180 m rechts aanhouden op de Europaweg. Na 360 m rechtsaf naar de Boumaboulevard. Op de Boumaboulevard na 80 m rechtsaf naar de Van Elmptstraat. Voor parkeergelegenheid zie onder. 

Vanuit de richting Hoogezand (A7) 

Vanaf de A7 neemt u afslag 39 richting Groningen-Centrum (2 rotondes vlak na elkaar). Na 2,5 km gaat u linksaf, afslag Euroborg, Europapark. Na 80 m rechtsaf naar de Van Elmptstraat. Voor parkeergelegenheid zie onder. 

Vanuit Winsum (N361) of Bedum (N46) 

U volgt de ring Groningen (N46) richting Assen. Vervolgens neemt u afslag 38 Euroborg. Aan het eind van de afrit linksaf slaan en bij de verkeerslichten weer links. Na 360 mrechtsaf naar de Boumaboulevard. Op de Boumaboulevard na 80 m rechtsaf naar de Van Elmptstraat. Voor parkeergelegenheid zie onder. 

PARKEREN 

Parkeren kan uitsluitend op de parkeerruimte P2 (betaald parkeren: € 1,50 per uur), U vindt P2 tegenover het pand aan de Van Elmptstraat 10. 

OPENBAAR VERVOER 

Vanuit de richting Winschoten kunt u uitstappen bij het station Groningen Europapark. Vanuit de overige richtingen kunt u via het NS Hoofdstation Groningen de trein nemen richting Hoogezand (perron 1-B). U stapt dan uit op het station Groningen Europapark. U loopt via de Boumaboulevard en gaat de laatste straat links, Van Elmptstraat op. De GITP Vestiging Groningen bevindt zich na 120 meter aan uw rechterhand. Dit is ongeveer 10 minuten lopen. U kunt ook bij het Centraal Station Groningen, vanaf het tegenoverliggende busstation, de stadsbus lijn 8 nemen. Deze gaat richting het Europapark. U stapt uit bij de halte Boumaboulevard. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Van Elmptstraat 10. 

Populair

DARKSIDE WEBINAR (GRATIS)
Het effect van de darkside op leiderschap.

TALENT MAP (DEMO)
Breng talent in kaart.

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures