GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Contact

Contactgegevens

Klantenservice
088-448 70 00​
sales@gitp.nl

​Deelnemer Service & Planning​
088-448 77 00​
gitpservicecenter@gitp.nl
planning@gitp.nl

Postadres

Postbus 2182
3500 GD Utrecht

Vacatures

Bezoekadres

Ptolemaeuslaan 40
3528 BP Utrecht

Telefoonreceptie: 030 - 204 08 00

Vestigingen

Bekijk hier een overzicht van onze vestigingen.

Parkeerinformatie

Bij ons kantoor zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers. Voor deelnemers aan een assessment is altijd een parkeerplaats gereserveerd. Het is ook mogelijk om te parkeren op P+R Papendorp, gelegen op 7 minuten loopafstand van ons pand. Vraag bij onze receptie om een uitrijkaart.

Openbaar vervoer

Onze hoofdvestiging aan de Ptolemaeuslaan in Papendorp is vanaf Centraal Station Utrecht goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Utrecht Jaarbeurszijde, halte C kunt u een van de volgende buslijnen nemen: Buslijn 9 (richting kasteel de Haar), Buslijn 24 (Ouderijn via Papendorp), Buslijn 102 (richting Woerden via de Meern), Buslijn 107 (richting Gouda via de Meern). U stapt uit bij halte Papendorp-Noord op de Orteliuslaan. De volgende buslijnen zijn ook mogelijk, maar stoppen iets verder uit de buurt van ons pand: Buslijn 181 (richting Gorinchem), Buslijn 195 (richting Rotterdam Capelseburg). U stapt uit bij halte P+R Papendorp op het Taatsenplein. De reistijd vanaf het Centraal Station Utrecht is ongeveer 10-15 minuten. Voor actuele vertrektijden verwijzen wij u naar www.9292.nl

Contactformulier

Populair

DARKSIDE WEBINAR (GRATIS)
Het effect van de darkside op leiderschap.

TALENT MAP (DEMO)
Breng talent in kaart.

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures