088 - 448 70 00 Inloggen
Context GITP4

Maak kennis met onze mensen. Wij helpen u graag!

Filter op

Floortje Snels 3343

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl
Tom Hattink 3329 360x450

Tom Hattink

Business Development Manager

Pragmatisch en met oog voor resultaat adviseer en ondersteun ik organisaties bij HR gerelateerde uitdagingen, waarbij inzicht in talent centraal staat.

.

t.hattink@gitp.nl
Sander rooken

Sander Rooken

Accountmanager

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is mijn basishouding richting de klant

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is mijn basishouding richting m’n relaties, essentieel als je dienstverlening verkoopt, o.a. mijn consciëntieusheid helpt mij hierbij. Samen met collega’s als een tandem fungeren richting de klant en een sturende aanvoerder rol van een accountteam bij grotere opdrachten.

s.rooken@gitp.nl
Lucie Gombert 7603

Lucie Gombert

Accountmanager

“Strive not to be a success, but rather to be of value” (Albert Einstein)

Optimale inzet van talent biedt toegevoegde waarde voor de organisatie én voor het talent-zelf. Graag help ik organisaties en hun medewerkers inzicht te bieden in de talenten die zij in huis hebben, in hoe de aanwezige talenten optimaal ingezet kunnen worden en hoe je deze steeds verder kan ontwikkelen en groeien. Dit om samen tot schitterende talenten en succesvolle organisaties te komen!

Mijn kernwoorden: verbinder, doelgericht, nuchter, humor en vindingrijk.

l.gombert@gitp.nl