Reflector Big Five Personality: inzicht in persoonlijkheid

  • Volledig overzicht van de ‘Big Five’ persoonlijkheidsfactoren
  • Een gedetailleerd en volledig beeld van de persoonlijkheid
  • Valide meting van de internationaal onderzochte ‘Big Five’-persoonlijkheidsfactoren
Test persoonlijkheid Header

Waarom een persoonlijkheidsmeting?

De persoonlijkheid van de medewerker geeft inzicht in zijn/haar talenten en groeiruimte voor ontwikkeling. Daarnaast biedt het bijvoorbeeld informatie over hoe de medewerker omgaat met nieuwe en stressvolle situaties en hoe de medewerker graag samenwerkt met anderen. Belangrijke indicatoren voor de bijdrage van een individu aan het functioneren van het team.

Met de Reflector Big Five Personality weet je zeker in hoeverre sterke punten van een medewerker passen bij de functie. Bovendien krijg je inzicht in het ontwikkelpotentieel. Dit maakt de selectieprocedure scherper en biedt inzichten voor de langetermijnontwikkeling van jouw medewerker(s).

Probeer vrijblijvend de Reflector Big Five Personality

Nieuwsgierig naar onze meest verkochte persoonlijkheidsvragenlijst? Probeer de Reflector Big Five Personality vrijblijvend.

1. Vraag het assessment aan

Je ontvangt binnen 1 werkdag de uitnodiging voor het maken van het assessment per e-mail.

arrow icon

2. Maak het assessment

Het invullen van de persoonlijkheidsvragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.

arrow icon

3. Rapportage & terugkoppeling

Na afronding ontvang je direct de persoonlijke rapportage en neemt onze adviseur contact met je op. Veel plezier!

AAN DE SLAG MET DE REFLECTOR BIG FIVE PERSONALITY

De Reflector Big Five Personality is een moderne online persoonlijkheidsvragenlijst die persoonlijkheidskenmerken en ontwikkelpotentieel van de deelnemer in relatie tot de functie in kaart brengt. De vragenlijst is gericht op de belangrijkste vijf persoonlijkheidsfactoren (Big 5) en 24 onderliggende factoren. De inzichten uit de Reflector Big Five Personality helpen bij het maken van onderbouwde keuzes voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanstappen van medewerkers.

De Reflector Big Five Personality is snel en eenvoudig aan te vragen via ons Talent Intelligence Platform. Heb je het assessment al aangevraagd? Dan geeft het online dashboard je inzicht in de voortgang. Direct na afronding van het assessment (en goedkeuring door de kandidaat) is de rapportage beschikbaar.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001