Live selectie-assessment: selecteer met zekerheid

Hoe weet je zeker of een kandidaat over de talenten en competenties beschikt die nodig zijn in de functie? Laat jouw kandidaat deze talenten daadwerkelijk zien? En hoe zit het met de motivatie en mogelijkheden om competenties te ontwikkelen? Het live selectie-assessment van GITP biedt je zekerheid en inzicht.

Assessment selectie assessment Header

Voorkom dure mismatches bij het selecteren van talent

In hoeverre past een kandidaat op het gewenste profiel? Na het live selectie-assessment ontvang je een onafhankelijk en objectief advies van onze assessmentpsycholoog over de match tussen jouw kandidaat, de functie en de organisatie. Zo weet je zeker dat je nieuwe medewerker een waardevolle aanwinst is. Talent selecteren was nog nooit zo eenvoudig.

Talent selecteren? Een passend assessment voor iedere loopbaanfase:

Tests junior assessment 700x404px

Junior

Van echte starter tot high potential. Dit assessment is geschikt voor beginnende professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring.

Tests professional assessment 700x404px

Professional

Gevormd door ervaring, in potentie voldoende vaardigheden ontwikkeld om succesvol te zijn in het werk. Levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van doelstellingen en kan ideeën en verbeteringen laten ontstaan.

Tests senior professional assessment 700x404px

Senior Professional

Echte specialist en/of ervaren manager. Neemt een sleutelpositie in bij de organisatie en draagt bij aan zowel de strategie als de tactische doorvertaling daarvan.

Test directeur professional 700x404px

Directeur

Werkend op directieniveau of hoger management. Doorziet organisaties en sectoren, is vertrouwd met de dynamiek van boardroom en bedrijfscultuur.

Tests bestuurder professional assessment 700x404px

Bestuurder

Heeft door visie, ervaring en werkwijze impact op de organisatie. Kan omgaan met een complex speelveld van belanghebbenden. Van managementteam en OR tot RvC en externe stakeholders

Voordelen van het live selectie-assessment:

  • Totaalbeeld van de kandidaat, maak een betere keuze.
  • Krijg een betrouwbare voorspelling van succesvol functioneren.
  • Persoonlijke ontmoeting zorgt voor een optimale kandidaatbeleving.

Veelgestelde vragen over live selectie-assessments

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001