Live ontwikkelassessment: brengt talent verder

Wil je het potentieel van jouw medewerkers optimaal benutten? Met een ontwikkelassessment breng je het ontwikkelpotentieel van jouw medewerker voor een specifieke functie in kaart. Als je medewerkers op de top van hun kunnen presteren en met plezier aan het werk zijn, levert dat jouw organisatie een optimaal resultaat. GITP helpt je daarbij.

Assessments ontwikkelassessment Header

Een passende ontwikkelstrategie

Na afloop van het assessment heb je een helder beeld van wat jouw medewerker in huis heeft en hoe je dit potentieel op een slimme manier verder kunt ontwikkelen. Met de resultaten uit het assessment kies je samen met jouw medewerker voor gerichte ontwikkelinterventies zoals training, coaching of een leiderschapstraject. Je weet precies hoe je jouw medewerker kunt ondersteunen, motiveren en begeleiden in zijn of haar persoonlijke groei. Zo helpt het ontwikkelassessment je om medewerkers nog succesvoller en effectiever in te zetten.

Talent ontwikkelen? Een passend ontwikkelassessment voor iedere loopbaanfase:

Tests junior assessment 700x404px

Junior 

Van echte starter tot high potential. Dit assessment is geschikt voor beginnende professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring

Tests professional assessment 700x404px

Professional 

Gevormd door ervaring, in potentie voldoende vaardigheden ontwikkeld om succesvol te zijn in het werk. Levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van doelstellingen en kan ideeën en verbeteringen laten ontstaan.

Tests senior professional assessment 700x404px

Senior Professional

Echte specialist en/of ervaren manager. Neemt een sleutelpositie in bij de organisatie en draagt bij aan zowel de strategie als de tactische doorvertaling daarvan

Test directeur professional 700x404px

Directeur

Werkend op directieniveau of hoger management. Doorziet organisaties en sectoren, is vertrouwd met de dynamiek van boardroom en bedrijfscultuur.

Tests bestuurder professional assessment 700x404px

Bestuurder 

Heeft door visie, ervaring en werkwijze impact op de organisatie. Kan omgaan met een complex speelveld van belanghebbenden. Van managementteam en OR tot RvC en externe stakeholders.

Voordelen van het live ontwikkelassessment:

  • Reflectie op talenten en valkuilen die aanzetten tot ontwikkelig.
  • Totaalbeeld van de medewerker en realitisch ontwikkelpotentieel.
  • Een persoonijk en doelgericht ontwikkeladvies voor effectieve ontwikkelstappen.

Veelgestelde vragen over ontwikkelassessments

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001