Live loopbaanassessment: het pad naar persoonlijk succes

In een wereld vol carrièrekeuzes, waarin mogelijkheden en uitdagingen elkaar in rap tempo opvolgen, staan individuen voor de complexe taak om hun professionele pad te vinden en te volgen. Of je net afgestudeerd bent of een ervaren professional, het live loopbaanassessment van GITP biedt inzicht en geeft richting in jouw volgende stap.

Assessments loopbaanassessment Header

Praktische tips en helder loopbaanadvies voor het ideale carrièrepad

Het live loopbaanassessment biedt helder inzicht in de sterke punten, interesses en drijfveren van de deelnemer. Dit geeft waardevolle informatie waarmee deelnemers hun carrière naar succes en voldoening kunnen sturen. Het assessment biedt altijd een onafhankelijk loopbaanadvies voorzien van een concreet stappenplan waarmee de deelnemer gericht de volgende carrièrestappen zet.

Loopbaanadvies? Een passend assessment voor iedere loopbaanfase:

Tests junior assessment 700x404px

Junior

Van echte starter tot high potential. Dit assessment is geschikt voor beginnende professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring.

Tests professional assessment 700x404px

Professional

Gevormd door ervaring, in potentie voldoende vaardigheden ontwikkeld om succesvol te zijn in het werk. Levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van doelstellingen en kan ideeën en verbeteringen laten ontstaan.

Tests senior professional assessment 700x404px

Senior Professional

Echte specialist en/of ervaren manager. Neemt een sleutelpositie in bij de organisatie en draagt bij aan zowel de strategie als de tactische doorvertaling daarvan.

Test directeur professional 700x404px

Directeur

Werkend op directieniveau of hoger management. Doorziet organisaties en sectoren, is vertrouwd met de dynamiek van boardroom en bedrijfscultuur.

Tests bestuurder professional assessment 700x404px

Bestuurder

Heeft door visie, ervaring en werkwijze impact op de organisatie. Kan omgaan met een complex speelveld van belanghebbenden. Van managementteam en OR tot RvC en externe stakeholders.

Voordelen van het live loopbaanassessment

  • Met een frisse blik kijken naar je loopbaan.
  • Opgedane inzichten bespreken met een deskundige adviseur.
  • Reflectie op logische vervolgstappen waarmee je je carrière in beweging brengt.

Veelgestelde vragen over live Loopbaanassessments

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001