Connector Ability: eerlijk en betrouwbaar cognitieve capaciteiten meten

  • Betrouwbare meting door adaptieve test
  • Culturele achtergrond speelt geen rol
  • Flexibel online testen
  • Door NIP/COTAN en EFPA beoordeeld als ‘goed’
Tests cognitieve capaciteiten Header

WAAROM COGNITIEVE CAPACITEITEN TESTEN?

De Connector Ability helpt je om een eerlijke selectie te maken. Met onze taal- en cultuuronafhankelijke cognitietest kun je kandidaten onderling vergelijken op een betrouwbare manier. Daarom zetten organisaties de cognitieve capaciteitentest vaak in aan het begin van een selectieprocedure.

Immers, de arbeidsmarkt wordt steeds diverser en flexibeler. Dit maakt het lastiger om de meest getalenteerde mensen binnen te halen. Want hoe vergelijk je kandidaten met verschillende vooropleidingen, ervaringen en (culturele) achtergronden? Cognitieve capaciteiten zoals analytisch vermogen zijn dé belangrijkste voorspellers van werksucces.

Aan de slag met de Connector Ability

De Connector Ability is een adaptieve capaciteitentest. Tijdens het invullen wordt de moeilijkheidsgraad automatisch aangepast aan het niveau van de deelnemer. De test werkt op basis van begrijpend vermogen en niet op basis van begripsnelheid, dit reduceert stress(beleving) bij kandidaten. Iedere deelnemer krijgt dus een persoonlijke reeks vragen voorgelegd. De test is aan te vullen met inzicht in het verbaal cognitieve vermogen van de deelnemer, het gemak waarmee iemand met begrippen in mondelinge of schriftelijke communicatie zal omgaan. Deelnemers kunnen de online test op elk moment en op elke locatie maken, ook thuis.

De Connector Ability is eenvoudig en snel te bestellen via ons Talent Intelligence Platform. Heb je het assessment al aangevraagd? Dan geeft het dashboard je inzicht in de voortgang. De rapportage met resultaten van de deelnemer is direct na afronding van het assessment (en goedkeuring door de deelnemer) beschikbaar.

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001