088 - 448 70 00 Inloggen

Meer inzicht in online tools voor optimaal gebruik

Certificatietrainingen

In onze certificatietrainingen krijgt u meer inzicht in onze online HR-tools en leert u de uitkomsten te interpreteren en terug te koppelen aan deelnemers. Zo hebben de digital tools van GITP daadwerkelijk toegevoegde waarde. Voor uw organisatie én voor deelnemers.

vraag offerte aan of plan meteen uw training
Interactie GITP20
vraag offerte aan

Kwaliteit

Juiste interpretatie en terugkoppeling van onze tools

In onze certificatietrainingen maakt u kennis met de theoretische uitgangspunten van de vragenlijsten. Vervolgens leert u de rapportages te interpreteren en waardenvrij en neutraal terug te koppelen aan de deelnemer.

Alleen als u deze vaardigheden beheerst, hebben de tools daadwerkelijk toegevoegde waarde voor uw HR-praktijk en organisatie. En kunt u de testdeelnemer feedback geven voor de juiste loopbaankeuzes. Bovendien dragen de certificatietrainingen van PiCompany bij aan uw verdere ontwikkeling als professional.

Onze certificatietrainingen op een rij

Match Premium Training

In de certificatietraining Match Premium leert u om snel en eenvoudig inzicht in het talent van de kandidaat/medewerker te krijgen en deze te matchen met relevante competenties

Interactie GITP3
meer informatie

Develop training

De certificatietraining Develop is als aanvulling op de volledig doorlopen en afgeronde certificatietraining Match Premium.

Interactie GITP19
meer informatie

Develop Premium Training

In de certificatietraining Develop Premium leert u hoe u medewerkers inzicht kunt geven in talenten en eigen werkgedrag

Interactie GITP6
meer informatie

Career Scan

Maak voor elke medewerker een gedegen en betrouwbare loopbaanscan.

Portret GITP13
meer informatie

contact

Wij helpen u graag verder

Helen Brouwers 7834

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

  • Management consulting
  • Talent management
  • Digital tools
  • Online assessment
  • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl
Lisa Abel Adviseur GITP

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl