088 - 448 70 00 Inloggen

Uw bestuurder in relatie tot omgeving en opdracht

BESTUURDER/ C-LEVEL ASSESSMENT

 • Eindverantwoordelijk directielid, bestuurder, divisiemanager
 • De beste NIP Assessment psychologen voor deskundig advies
 • Kwalitatief hoogwaardige testen en vragenlijsten voor de beste inzichten
 • Snelle doorlooptijden en overzichtelijk online dashboard
Interactie GITP16

Resultaat

Waarom het Bestuurder-C-level Assessment?

Uw senior executive heeft door visie, ervaring en werkwijze impact op de hele organisatie of een divisie hiervan. Hij/zij heeft te maken met uiteenlopende belanghebbenden, van OR en RvC tot eigen managementteam en externe stakeholders. Doorziet organisaties en sectoren, is vertrouwd met de dynamiek van boardroom en bedrijfscultuur.

Voor deze kandidaat bieden wij een Bestuurders/C-level Assessment dat een duidelijk antwoord geeft in cruciale selectievragen. Onze senior adviseur neemt de tijd, om zo te komen tot een glashelder beeld van de profielmatch, talenten en kwaliteiten, leiderschapsstijl, kansen en risico’s voor deze strategische functie.

vraag offerte aan

Portfolio

Bekijk ons nieuwe Live Assessment portfolio

Het beste advies, daar gaan we voor

ESSENTIAL

Een rijk, breed beeld van de Bestuurder en verdiepend inzicht over talent en (ontwikkelpotentieel). We verkrijgen inzicht in het werkelijke te verwachten gedrag van uw directeur door de inzet van een rollenspel.

Bekijk het voorbeeldrapport

ESSENTIAL +

Wilt u het naast advies van onze executive adviseur een aanvullende praktijktoets? Kiest u dan voor aanvullend advies van een ervaren bestuursadviseur, die gedurende het hele assessment mede beoordeelt.

Bekijk het voorbeeldrapport

ECONOMY

Overzicht en gespreksstof voor uw selectie- of ontwikkelproces. Inzicht in het te verwachten gedrag wordt gebaseerd op online tests en vragenlijsten en een psychologisch interview.

Bekijk het voorbeeldrapport

VERGELIJK DE VARIANTEN

Onze standaard

Essential

Vraag nu aan

Vanaf € 4050

Economy

Vraag nu aan

Vanaf € 3250

Essential +

Vraag nu aan

Vanaf € 6455

Het antwoord op uw vraag
Hoe ga ik het advies gebruiken?

Een doorslaggevende rol: ik laat mijn beslissing bepalen door het assessment

Een ondergeschikte rol: ik gebruik het assessment om een scherper beeld te krijgen van kandidaten, maar de gesprekken spelen een belangrijkere rol

Een doorslaggevende rol: ik laat mijn beslissing bepalen door het assessment
Hoe rijk, breed en diep moet dat advies zijn?

Een rijk, breed beeld van de professional en verdiepend inzicht over talent en ontwikkelpotentieel

Overzicht en gespreksstof voor uw selectie- of ontwikkelproces

Een rijk, breed beeld van de professional en verdiepend inzicht over talent en ontwikkelpotentieel aangevuld met het praktijkadvies van een ervaren bestuursadviseur

Persoonlijke intake
Uw toelichting op uw assessmentvraag in een persoonlijk gesprek met de adviseur

Online tests en vragenlijsten

Afgestemd op loopbaanfase en uw vraagstelling

Psychologisch interview
Verdere verdieping in gedrag, motivatie, competenties en relevante context

Rollenspel
Simulatie van gedrag met directe feedback en oefening

Dashboardrapportage
Overzichtelijke en interactieve weergave van advies

Toelichting op rapport

Persoonlijke terugkoppeling door adviseur van resultaten en advies

Advisering door bestuursadviseur

Mede beoordeling door een bestuursadviseur

Functiespecifieke assessments

In aanvulling op de genoemde assessments hebben we een aantal functiespecifieke assessments ontwikkeld.

Snel resultaat met de juiste inzichten via onze digital tools

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunt u gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Vragen over onze executive assessments? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Anthon van der Horst 8801

Anthon van der Horst

Sr. Adviseur

Mijn passie is mensen en organisaties beter maken door inzicht en ontwikkeling te bieden

Ik ben een ervaren organisatiepsycholoog, assessmentadviseur en coach met managementervaring en veel aandacht voor innovatie. Mijn passie is mensen en organisaties beter maken door inzicht en ontwikkeling te bieden. Of zoals ik het ook graag zeg: Wij leveren groei, geluk en garantie.

Executive Expertise

Executive Expertise bestaat uit een dedicated team consultants die hun sporen hebben verdiend als adviseur op het niveau van toezicht, bestuur en directie in diverse markten. Deze experts op het gebied van governance en leadership geven advies op executive level over verschillende klantvragen en kunnen daarbij een passende dienstverlening bieden.

Kennisdomein:

 • Executive consulting
 • Senior management assessment
 • Senior management coaching
a.van.der.horst@gitp.nl
Foto Joukje Linked In mei 2019

Joukje van Leusen

Sr. Adviseur

Graag help ik bestuurders, directeuren, managers, professionals én organisaties beter te maken door (zelf)inzicht en ontwikkeling te bieden

Joukje van Leusen is senior adviseur bij GITP. Sinds 1999 actief als HRD-adviseur gericht op het ontwikkelen van mensen in organisaties en het in lijn brengen van talent met de strategie van de organisatie. Voordien was zij tien jaar werkzaam als lijnmanager in het bedrijfsleven.

Kennisdomein:

 • Executive consulting
 • Executive assessments
 • Executive coaching
 • Senior management assessment
 • Senior management coaching
 • Leiderschapsontwikkeling/MD
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • HR-analytics
 • Performance- en competentiemanagement
j.van.leusen@gitp.nl
Peter 5ddb5b94

Peter Mulder

Sr. Adviseur

Als coach ervaart men mij als zakelijk, open, direct, uitdagend, maar ook ondersteunend

Als coach voor bestuurders, directeuren en senior management heb ik ruime ervaring met complexe vraagstukken in het bedrijfsleven en (semi-)publieke domein. In mijn wijze van coachen maak ik gebruik van mijn expertise als Arbeids- en Organisatiepsycholoog, mijn ervaring als consultant (individueel, team en organisatieniveau) en mijn ervaring als directeur. Als coach ervaart men mij als zakelijk, open, direct, uitdagend, maar ook ondersteunend. Het (her)nemen van regie in leven, werk en (loopbaan)ontwikkeling vormen daarbij uitgangspunten. Het streven naar transparantie, consistentie en authenticiteit zijn onderliggende waarden voor het vormgeven van persoonlijke ontwikkeling.

Executive Expertise

Executive Expertise bestaat uit een dedicated team consultants die hun sporen hebben verdiend als adviseur op het niveau van toezicht, bestuur en directie in diverse markten. Deze experts op het gebied van governance en leadership geven advies op executive level over verschillende klantvragen en kunnen daarbij een passende dienstverlening bieden.

Kennisdomein:

 • Executive (team)coach
 • Executive assessment Procesbegeleider
 • Boardroom dynamics
 • Boardroom consulting
 • Procesbegeleider
p.mulder@gitp.nl
Alexandra de Mul vierkant

Alexandra de Mul

Manager Talent Solutions

Ik ben sterk voorstander van het inzetten van bewezen effectieve én transparante interventies

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van diagnostiek en training, coaching, loopbaanbegeleiding en ik ben met regelmaat betrokken bij projecten betreffende beoordelen en ontwikkelen van mensen in brede zin. Sinds 1994 ben ik als arbeids- en organisatiepsycholoog aan GITP verbonden.

Gestart in de rol van adviseur, sinds 1999 zelfstandig medewerker met de verantwoordelijkheid voor een eigen praktijk en vanaf 2008 senior, met accenten op commercie, sales / acquisitie in tenders, landelijk accountmanagement, waaronder coördinatie van de bij de key account betrokken collega’s in alle GITP- adviesgroepen, productinnovatie en beleidsgroepen, werk genereren voor collega’s, projectleiderschap in grote en qua opzet innovatieve projecten bij relaties, mediaexposure van GITP en publiceren.

Sinds 2018 Leadership & Governance consultant voor C-level. Portfolio: Boardroom consultancy & dynamics, executive search, executive assessment & matching, executive ontwikkeling middels (team-)coaching. Verantwoordelijk leiderschap zichtbaar en ontwikkelbaar maken. Advisering over de besturing van organisaties, rekening houdend met alle stakeholders, de juiste bemensing en het ontwikkelen van leiderschap dat daarbij past.

Per november 2020 in de rol van Management Talent Solutions verantwoordelijk voor de assessment- en consultancy dienstverlening landelijk binnen GITP. Sturing aan de teamleads en consultants Assessmentdienstverlening, aan team Strategisch HR advies & toegepaste analytics en aan team Digital selfservice tooling & concepten. Verantwoordelijk voor declarabiliteit, omzet en relatiebeheer op het klantportfolio in de teams en voor uitbouw / groei van de digitale component. Inspireren van de professionals in de teams om het beste uit zichzelf te halen en kwaliteit te leveren aan onze klanten. Stimuleren van vakmanschap en creëren van een werkomgeving waarin mensen elkaar aanspreken en uitdagen om hun professionaliteit te versterken. De dienstverlening is in transitie: flexibilisering, modulisering, wendbaarheid en innovatie zijn kernwoorden. Lid MT GITP, met managers Customer Experience, Digital en Finance en algemeen directeur.

Ik streef naar langdurige en intensieve contacten met onze klanten. Gezamenlijk en in co-makership optrekken in HRD-vraagstukken. De uitdaging om steeds de beste mensen / expertise te ‘casten’ bij een klantvraag. Komen tot de beste oplossing en de meeste toevoegde waarde. Individuen en organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling. Samen komen tot de best passende aanpak en oplossing. De uitdaging om customer intimicy en operational excellence te combineren.

De HR interventies assessment, coaching en training gaan bij mij hand in hand: zelfbewustwording, ontwikkelen van zelfwerkzaamheid en - waar nodig en gewenst - gerichte (cultuur-)verandering. De essentiële dynamiek áchter vragen en thema’s is belangrijk. Diagnostiek vormt daarom het fundament onder trajecten: de bevindingen bepalen welke actie we ondernemen.

Ik ben sterk voorstander van het inzetten van bewezen effectieve én transparante interventies. Mijn aanpak is resultaatgericht, besluitvaardig en gebaseerd op een eenduidig denk- en werkkader, waarbij uiteraard ruimte wordt gelaten voor andere ideeën. Steeds zal ik duidelijk maken wanneer, waarom en hoe we iets aanpakken. Het is belangrijk dat we doelen voortdurend op haalbaarheid en realiteit toetsen en dat het willen en kunnen investeren open besproken wordt. Mijn stijl is betrokken, veilig en oprecht; daadkrachtig bouwend aan gewenste verandering.

directie@gitp.nl