088 - 448 70 00 Inloggen
Context GITP5

Al onze diensten overzichtelijk op een rij

Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state of the art assessment- en analytics tools.

Onze strategisch en praktische digital en human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.

vraag direct offerte aan

Inzichten die prikkelen, uitdagen en confronteren

Live assessments

Of u nu een kandidaat zoekt voor uw key positie, uw gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor uw high potentials.

Welke vraag u ook heeft, wij maken het assessment voor u standaard op maat.

Portret GITP14
meer informatie

Digital Tools

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools.

We stellen hiermee organisaties in staat zelf hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen.

Portret GITP20
meer informatie

Talent Solutions

Transities of herstructureringen gaan niet vanzelf. Onze learning in al die jaren is: focus op uw workforce.

De mix van consultancy, tooling en people analytics die transities versnelt, verbetert en de kans op succes vergroot door objectivering en het verkleinen van risico’s.

Context GITP4
meer informatie

Coaching

Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, management development of het coachen van teams.

Onze coaches zijn ervaren assessmentpsychologen. Zij realiseren impact op werkprestatie en werkbeleving.

Interactie GITP6
meer informatie

Portfolio

Bekijk ons nieuwe Live Assessment portfolio

contact

Wij helpen u graag verder

Anneke Oeloff 9343 9

Anneke Oeloff

Sr. Adviseur

Het creëren van beweging bij mensen vind ik boeiend

Mijn naam is Anneke Oeloff, verbonden aan GITP als senior adviseur. De combinatie beoordelen, ontwikkelen en coachen is voor mij leidraad in mijn werk. Het creëren van beweging bij mensen vind ik boeiend. Ik besteed aandacht aan het individu en probeer mensen in hun kracht te zetten. Opdrachtgevers vragen mijn advies over vraagstukken m.b.t. beoordeling, ontwikkeling en loopbaan, coaching en outplacement. De aanpak is altijd maatwerk. Ik word getypeerd als: klant- en mensgericht, relatiebouwer, laagdrempelig, intuïtief, kwaliteitsgericht en organisatie sensitief.

Kennisdomein:

 • Beoordeling
 • Ontwikkeling
 • Loopbaan
 • Coaching
 • Outplacement
a.oeloff@gitp.nl
Bram Ernst 7889 vierkant

Bram Ernst

Sr. Adviseur/Teamlead

Mensen en organisaties adviseren en begeleiden om ontwikkeling tot stand te brengen

Na mijn studie A&O Psychologie heb ik bewust gekozen voor de specialisatie als assessmentpsycholoog. De ontwikkeling van mensen is het uitgangspunt in mijn werk. Het geeft mij veel energie mensen meer inzicht te geven in hun kwaliteiten, persoonlijkheid, drijfveren en gedrag. Daarnaast wil ik mensen motiveren, adviseren en begeleiden om zich verder te ontwikkelen en hun doelen te behalen.

Doordat ik in mijn werkveld voor diverse organisaties en op verschillende niveaus mensen zie, kan ik mij snel verplaatsen in de context en vraagstelling. Ik ben een eerlijk, begripvol, sociaal en positief persoon, die analytisch, pragmatisch én met gevoel voor menselijke verhoudingen te werk gaat. Wanneer mensen open staan voor feedback en de verantwoordelijkheid nemen met de aangereikte handvatten aan de slag te gaan, is er veel mogelijk. Door een open, ontspannen sfeer met de juiste focus te creëren, worden de juiste randvoorwaarden voor een prettige samenwerking geschapen, waaruit een duidelijk advies met meerwaarde voor zowel individu als organisatie voortvloeit.

b.ernst@gitp.nl
José Nederpel 8544

José Nederpel

sr. Adviseur

Luister naar de ander, onbevooroordeeld en met aandacht

'Luister naar anderen met de oren van een ezel’ is mijn motto. Voor mij betekent dit écht luisteren naar de ander, onbevooroordeeld en met aandacht want dat is de basis voor elk goed gesprek. Op die manier kom je erachter waar je staat, waar je naartoe wilt of wat het beste bij je past en wat nodig is om de volgende stap te zetten. Mensen, teams en organisaties begeleiden bij dit proces is voor mij mooi en waardevol omdat je echt iets kunt betekenen in de groei en ontwikkeling van de ander. De manier waarop ik dit doe is te omschrijven als betrokken, eerlijk en pragmatisch.

Als leidinggevende heb ik jarenlang een rol gespeeld in het aansturen, coachen, beoordelen en ontwikkelen van mensen. Omdat ik zocht naar een verdere verdieping ben ik, naast mijn werk, Arbeids- en Organisatie Psychologie gaan studeren. Het bleek een schot in de roos: wat een mooi vak! Ik vind het nog steeds heel boeiend om samen te kijken hoe iemand het beste uit zichzelf kan halen, in welke rol en wat voor soort omgeving iemand het beste tot zijn/haar recht komt. En wat nodig is om daar nóg beter in te worden en om valkuilen het hoofd te bieden. Ik doe dit al enige jaren niet meer in de rol van manager, maar als psycholoog met een neutrale en objectieve blik. In die hoedanigheid heb ik al vele mensen ontmoet die onderweg zijn op hun loopbaanpad. Dat geldt ook voor teams en organisaties die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten. Ik kijk uit de bijzondere ontmoetingen die nog gaan volgen. Tot gauw!

Kennisdomein:

 • Assessments
 • Loopbaanbegeleiding
 • Talentontwikkeling
 • Coaching
 • Organisatie psychologie
j.nederpel@gitp.nl
Anthon van der Horst 8801

Anthon van der Horst

Sr. Adviseur

Mijn passie is mensen en organisaties beter maken door inzicht en ontwikkeling te bieden

Ik ben een ervaren organisatiepsycholoog, assessmentadviseur en coach met managementervaring en veel aandacht voor innovatie. Mijn passie is mensen en organisaties beter maken door inzicht en ontwikkeling te bieden. Of zoals ik het ook graag zeg: Wij leveren groei, geluk en garantie.

Executive Expertise

Executive Expertise bestaat uit een dedicated team consultants die hun sporen hebben verdiend als adviseur op het niveau van toezicht, bestuur en directie in diverse markten. Deze experts op het gebied van governance en leadership geven advies op executive level over verschillende klantvragen en kunnen daarbij een passende dienstverlening bieden.

Kennisdomein:

 • Executive consulting
 • Senior management assessment
 • Senior management coaching
a.van.der.horst@gitp.nl