088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP12

Online Assessments: snel resultaat met de juiste inzichten

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development hr-tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kun je gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Geef mij advies over inzet van online assessments

Resultaat

Waarom een online assessment?

Portret GITP16

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze online assessments en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen. Onze rapportages maken cognitie, persoonlijkheid, drijfveren en gedrag van medewerkers inzichtelijk.

Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. Zowel op individueel-, team- en organisatieniveau.

Voordelen

  • Talentdata overzichtelijk in jouw klantportal
  • Eigen regie en grip op kosten
  • Modulair en schaalbaar
  • Wetenschappelijk bewezen kwaliteit
  • Servicedesk en consultancy dienstverlening

Onze toepassingen

Online selectie-assessment

Match en selecteer de beste medewerker voor jouw functie

Interactie GITP3
Bekijk onze selectie oplossingen

Online Ontwikkelassessment

Versnel ontwikkeling, versterk performance.

Portret GITP1
Bekijk onze ontwikkel oplossingen

Online preselectie assessments

Identificeer kwaliteiten en talenten van grote groepen medewerkers.

Portret GITP9
Bekijk onze preselectie oplossingen

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons voorop! Voordat met jezelf aan de slag gaat, zijn er een aantal stappen die we samen met je doorlopen:

inrichten portal

Op basis van jouw wensen en toepassingen richten wij de portal voor je in.

Certificatietraining

Wij verzorgen een certificatie training voor de gekozen online assessments. Je leert de resultaten juist interpreteren en waardevrij terugkoppelen.

Zelf aan de slag

Je kunt nu zelf aan de slag met uitzetten van en terugkoppelen aan de deelnemers. Bij vragen kun je contact opnemen met onze servicedesk.

180.000

Afnames online assessment

480

Klanten

Klantcasus

Damen Shipyards wil blijvend innoveren op internationale markt

Start direct

Snel aan de slag? Onze consultants staan voor je klaar!

Interactie GITP9

Wil je advies bij de implementatie van onze geavanceerde oplossingen voor het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent? Onze consultants hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen.

Ondersteunende diensten Online Assessments

Toch liever concreet advies van een deskundig assessment psycholoog?

Of je nu een kandidaat zoekt voor je key positie, je gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor je high potentials. Welke vraag je ook hebt, wij maken het assessment voor jou standaard op maat.

Contact

Wij helpen je graag verder

Tom Hattink 3329 360x450

Tom Hattink

Business Development Manager

Pragmatisch en met oog voor resultaat adviseer en ondersteun ik organisaties bij HR gerelateerde uitdagingen, waarbij inzicht in talent centraal staat.

.

t.hattink@gitp.nl
Floortje Snels 3343

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl