088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Online Assessments: snel resultaat met de juiste inzichten

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development hr-tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kun je gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Geef mij advies over inzet van online assessments

Resultaat

Waarom een online assessment?

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze online assessments en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen. Onze rapportages maken cognitie, persoonlijkheid, drijfveren en gedrag van medewerkers inzichtelijk.

Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. Zowel op individueel-, team- en organisatieniveau.

Voordelen

  • Talentdata overzichtelijk in jouw klantportal
  • Eigen regie en grip op kosten
  • Modulair en schaalbaar
  • Wetenschappelijk bewezen kwaliteit
  • Servicedesk en consultancy dienstverlening

Onze toepassingen

Online selectie-assessment

Match en selecteer de beste medewerker voor jouw functie

Bekijk onze selectie oplossingen

Online Ontwikkelassessment

Versnel ontwikkeling, versterk performance.

Bekijk onze ontwikkel oplossingen

Online preselectie assessments

Identificeer kwaliteiten en talenten van grote groepen medewerkers.

Bekijk onze preselectie oplossingen

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons voorop! Voordat met jezelf aan de slag gaat, zijn er een aantal stappen die we samen met je doorlopen:

Toegang tot het Talent Intelligence Platform (TIP)

Je ontvangt een persoonlijk account voor het Talent Intelligence Platform. Via het platform kun je zelf online assessments aanvragen en beheren en heb je inzicht in de voortgang en assessmentdata.

Volg de e-learning in de GITP Academy

Maak kennis met de online assessments en leer vlot rapportages te interpreteren en waardevrij en neutraal terug te koppelen aan de deelnemer.

Zelf aan de slag

Je kunt nu zelf aan de slag met de online assessments van GITP. Bij vragen kun je contact opnemen met Customer Support.

180.000

Afnames online assessment

480

Klanten

Klantcasus

Damen Shipyards wil blijvend innoveren op internationale markt

Start direct

Snel aan de slag? Onze consultants staan voor je klaar!

Wil je advies bij de implementatie van onze geavanceerde oplossingen voor het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent? Onze consultants hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen.

Ondersteunende diensten Online Assessments

Toch liever concreet advies van een deskundig assessment psycholoog?

Of je nu een kandidaat zoekt voor je key positie, je gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor je high potentials. Welke vraag je ook hebt, wij maken het assessment voor jou standaard op maat.

Contact

Wij helpen je graag verder

Tom Hattink

Business Development Manager

Pragmatisch en met oog voor resultaat adviseer en ondersteun ik organisaties bij HR gerelateerde uitdagingen, waarbij inzicht in talent centraal staat.

.

t.hattink@gitp.nl

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl