Online assessment programma als volwaardig alternatief

Waar een fysiek assessment niet mogelijk is, biedt een online sessie uitkomst. Of het nu gaat om een selectieprocedure of om de ontwikkeling van medewerkers. GITP werkt al enige tijd met deze bewezen techniek, vooral voor internationaal opererende organisaties.
Portret GITP16

Volwaardige sessie

Tijdens een Online assessment programma ontmoeten deelnemers en adviseurs elkaar online in een beveiligde en op de kandidaat ingerichte omgeving.

Deze ruimtes zijn makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Hier vinden interviews, gedragssimulaties en rollenspelen live plaats in een volwaardige sessie. Deelnemers kunnen zich hier precies zo op voorbereiden als op ieder ander assessment.

Na de sessie bespreekt de adviseur direct de resultaten en stelt een rapportage op volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen die GITP bij fysieke assessments hanteert.

In de afgelopen twee jaar heeft GITP ruime ervaring opgedaan en voor de uiteindelijke resultaten van het assessment maakt het geen verschil.

Een online assessment bestaat uit:

  • tests en vragenlijsten die worden afgenomen via een beveiligde assessmentportal;
  • een online ontmoeting tussen kandidaat en adviseurs in een beveiligde en op de kandidaat ingerichte omgeving. Deze ruimtes zijn makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Hier vinden interviews, gedragssimulaties en rollenspelen live plaats in een volwaardige sessie;
  • adviseur bespreekt in de digitale omgeving direct de resultaten met de kandidaat;
  • adviseur stelt rapportage op volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen die GITP bij fysieke assessments hanteert.

Meer informatie

Download onze brochure voor meer informatie over Online assessments & Online coaching.
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001