Oefentesten:
bereid je goed voor

Ga je een capaciteitentest maken of een persoonlijkheidsvragenlijst invullen? Bijvoorbeeld voor een selectietraject of om inzicht te krijgen in jouw ontwikkelmogelijkheden? En wil je weten hoe deze tools werken en welke vragen te verwachten zijn? Wij leggen het uit.

Algemene pagina oefentesten Header

Onze vragenlijsten bieden inzicht in jouw talenten en capaciteiten

Deze informatie is niet alleen van belang voor jouw (toekomstige) werkgever; doe er daarom zelf je voordeel mee!

Vragenlijsten en testen zijn betrouwbare middelen om talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel vast te stellen. De tools van GITP bieden inzicht in persoonlijkheid, gedrag, drijfveren en cognitieve capaciteiten van mensen.

Rapportages

De resultaten worden verwerkt in online rapportages. De rapportages bieden antwoorden op belangrijke loopbaan- en ontwikkelingsvragen. Dit leidt tot betere keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Oefentest maken

Wil je als voorbereiding een oefentest maken? Dat kan. Je krijgt dan toegang tot de oefentest(s) waarmee ook GITP deelnemers zich kunnen voorbereiden. Kies uit onderstaande oefentests:

Tests cognitieve capaciteiten 700x404px

Cognitieve capaciteitentest oefenen

Een cognitieve capaciteitentest meet het gemak en de snelheid waarmee je problemen oplost en je nieuwe kennis eigen maakt. Bij deze oefentest maakt je subtests op abstract en numeriek gebied, zoals figuurreeksen, cijferreeksen en matrixen.

Tests drijfveren 700x404px

Verbale analogieën oefenen

Met verbale analogieën wordt het redeneervermogen op het gebied van taal gemeten. Deze test gaat om het herkennen van relaties tussen woorden. Vind de woorden die in dezelfde relatie tot elkaar staan als de woorden in de opgave.

quotation marks

HOERA

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001