088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Oefentesten

Bereid u goed voor

U gaat een capaciteitentest maken of een persoonlijkheidsvragenlijst invullen? Bijvoorbeeld voor een selectietraject of om inzicht te krijgen in uw ontwikkelmogelijkheden? En wilt u weten hoe deze tools werken en welke vragen te verwachten zijn? Wij leggen het uit.

Onze vragenlijsten bieden inzicht in uw talenten en capaciteiten.

Deze informatie is niet alleen van belang voor uw (toekomstige) werkgever; doe er vooral zelf uw voordeel mee!

Vragenlijsten en testen zijn betrouwbare middelen om talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel vast te stellen. De tools van GITP bieden inzicht in persoonlijkheid, gedrag, drijfveren en cognitieve capaciteiten van mensen.

Rapportages

De resultaten worden verwerkt in online rapportages. De rapportages bieden antwoorden op belangrijke loopbaan- en ontwikkelingsvragen. Dit leidt tot betere keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Oefentest maken

Wilt u als voorbereiding een oefentest maken? Dat kan. U krijgt dan toegang tot de oefentest(s) waarmee ook GITP deelnemers zich kunnen voorbereiden. Kies uit onderstaande oefentests:

Intelligentietest oefenen

Een intelligentietest meet de snelheid waarmee u problemen oplost en u zich nieuwe kennis eigen maakt. Bij deze oefentest maakt u subtests op abstract en numeriek gebied, zoals figuurreeksen, cijferreeksen en matrixen.

Ga naar Intelligentietest oefenen

Verbale analogieën oefenen

Met verbale analogieën wordt het redeneervermogen op het gebied van taal gemeten. Deze test gaat om het herkennen van relaties tussen woorden. Vind de woorden die in dezelfde relatie tot elkaar staan als de woorden in de opgave.

Ga naar Analogieën oefenen

Let op!

Gebruik de gratis oefentesten van GITP | PiCompany

Let op!

Gebruik de gratis oefentesten van GITP | PiCompany

Gebruik de gratis oefentesten van GITP | PiCompany

Er bestaan diverse websites die oefentest-pakketten aanbieden. Met die pakketten kunt u zich voorbereiden op het maken van een test of assessment. Let op! Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met GITP | PiCompany. Het oefenmateriaal dat door deze partijen wordt aangeboden is niet door ons ontwikkeld en daarmee niet altijd representatief voor de testen die u straks gaat maken. Het gebruik van een andere oefentest dan de door ons aangeboden oefentesten is voor uw eigen rekening en risico.

Contact

Vragen over uw assessments? We helpen u graag!