088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Een zorgvuldige match maken en verdieping aanbrengen in gesprekken

Certificatietraining Match Premium

Elke functie vraagt om specifieke talenten. In deze certificatietraining staat het matchen van functies met hierop passende talenten centraal. U maakt kennis met theoretische uitgangspunten en onderliggende bouwstenen van de Talent Match rapportage. Ook leert u de rapportage te interpreteren en waardenvrij en neutraal terug te koppelen.

  • Scherp zicht op de juiste match en ontwikkelpotentieel
  • Ondersteuning bij snelle besluitvorming in selectieprocedures
  • Input voor STAR-interviewvragen
  • Concrete handvatten om competentieprofielen op te stellen
vraag offerte aan of plan direct uw training
Interactie GITP3
vraag offerte aan

werkwijze

Werkwijze

Voorbereiding

Als voorbereiding op de klassikale training doorloopt u een e-learningmodule waarin u kennis op doet over de theoretische uitgangspunten van de Connector Ability, Reflector Big Five Personality en Reflector Drives. Ook vult u zelf vragenlijsten in om uw eigen Talent Match rapportage te genereren.

Tijdsindicatie: 3 uur

Training

Tijdens de trainingsdag verdiept u zich verder in de onderliggende bouwstenen van talenten. Daarnaast leert u de Talent Match rapportage te interpreteren, analyseren en waardevrij en neutraal terug te koppelen. Ook maakt u de verdiepingsslag in persoonlijkheid, om inzicht te krijgen in talenten en valkuilen van uw medewerkers. U krijgt ondersteuning door middel van gespreksmodellen en andere documentatie.

Tijdsindicatie: 6 uur

Certificatiemoment

De daadwerkelijke certificatie voor onze digital tools verloopt via een e-certificatiemodule. Tijdens deze module stelt een fictieve kandidaat u negen vragen over haar eigen rapportages. Aan u de opdracht om haar vragen te beantwoorden door steeds een kort filmpje in te spreken. De trainer geeft vervolgens feedback op deze antwoorden.

Tijdindicatie: 2 uur

meldt u aan voor de training

Verdiepingssessie Match (NIEUW)

Heeft u het gevoel de basiskennis van de instrumenten te beheersen, maar dat u nog niet alles uit de rapportages haalt? Denkt u bij het zien van de Reflector Big Five rapportage weleens dat u informatie over het hoofd ziet? Zoekt u naar nóg betere matches met de rol die u in wilt vullen? Dan is de Talent Match Verdiepingssessie echt iets voor u! Door het volgen van deze online verdiepingssessie haalt u bestaande kennis weer op en vergroot u het begrip van de dwarsverbanden uit de rapportages. Hierdoor wordt u een echte expert en kunt u tijdens een sollicitatie- en/of ontwikkelgesprek sneller pinpointen op wat écht belangrijk is.

contact

Wij helpen u graag verder

Lisa Abel Adviseur GITP

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl
Helen Brouwers 7834

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

  • Management consulting
  • Talent management
  • Digital tools
  • Online assessment
  • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl