088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP6

Gericht ontwikkelen met een loopbaancoach

Wilt uw medewerker na het assessment verder met de aangereikte ontwikkeladviezen? Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven, samenwerken, het verwerken van verlies of pakken van kansen.

De coaches van GITP helpen bij het vinden van eventuele de achterliggende vraag én het beantwoorden van deze vraag waardoor ontwikkeling in gang gezet wordt. Een coachingstraject is daarom een effectief middel om ontwikkeling van uw medewerker gericht te bevorderen en te versnellen.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

online

Online coaching als volwaardig alternatief

Interactie GITP1

Waar fysieke coaching niet wenselijk is, biedt een online sessie uitkomst. Coachen via onze speciaal ingerichte Online Coaching Rooms zijn een volwaardig oplossing om ook nu verder te gaan met uw ontwikkeling en vragen. GITP werkt al enige tijd met deze bewezen techniek, vooral voor internationaal opererende organisaties.

 • Meer flexibiliteit
 • Geen reistijd
 • Professionele en veilige online omgeving
Klantwaardering: 7,8
Deelnemers waardering 8,0
81% van onze klanten beveelt het online coaching aan

Loopbaanfasegericht coachen

Onze overtuiging is dat coaching mee moet bewegen met de verschillende loopbaanfasen van mensen. Starters hebben nu eenmaal andere vraagstukken dan senior-managers.

Onze psychologen weten welke uitdagingen er spelen in iedere loopbaanfase. Onze coaching en advisering is hierop ingericht.

Meest gekozen

Regulier

Vraag nu aan

Vanaf € 1350

Beknopt

Vraag nu aan

Vanaf € 800

Extra

Vraag nu aan

Vanaf € 600

Zeker

Vraag nu aan

Vanaf € 325

standaard
kort
verlenging
borging na traject
Persoonlijke intake
Online tests
Gesprekken
6
3
3
1
Tussentijdse evaluatie
Eindevaluatie
Performance Support

69%

van de zoekenden wil duidelijkheid over hoe de coach verantwoording aflegt voor zijn werkwijze, op zichzelf reflecteert en zich blijft professionaliseren.​

86%

van de mensen vindt een ‘klik’ met de coach het belangrijkste selectiecriterium

Waarom GITP?

Laat je coachen door een NIP psycholoog

Wat maakt coaching bij GITP effectief?

 • Ervaren NIP organisatiepsychologen die coachen
 • Kortere trajecten door start met inzicht vanuit assessment
 • Toepassing wetenschappelijk bewezen methodieken
 • Eenduidig, helder proces; altijd maatwerk

Kies uw coach

Voor de effectiviteit van uw traject is het belangrijk dat u een klik hebt met de coach. Kiest u daarom een coach die past bij u en bij uw vraag en situatie. Wij helpen u graag hierbij.

contact

Wij helpen u graag

Bram Ernst 7889 vierkant

Bram Ernst

Sr. Adviseur/Teamlead

Mensen en organisaties adviseren en begeleiden om ontwikkeling tot stand te brengen

Na mijn studie A&O Psychologie heb ik bewust gekozen voor de specialisatie als assessmentpsycholoog. De ontwikkeling van mensen is het uitgangspunt in mijn werk. Het geeft mij veel energie mensen meer inzicht te geven in hun kwaliteiten, persoonlijkheid, drijfveren en gedrag. Daarnaast wil ik mensen motiveren, adviseren en begeleiden om zich verder te ontwikkelen en hun doelen te behalen.

Doordat ik in mijn werkveld voor diverse organisaties en op verschillende niveaus mensen zie, kan ik mij snel verplaatsen in de context en vraagstelling. Ik ben een eerlijk, begripvol, sociaal en positief persoon, die analytisch, pragmatisch én met gevoel voor menselijke verhoudingen te werk gaat. Wanneer mensen open staan voor feedback en de verantwoordelijkheid nemen met de aangereikte handvatten aan de slag te gaan, is er veel mogelijk. Door een open, ontspannen sfeer met de juiste focus te creëren, worden de juiste randvoorwaarden voor een prettige samenwerking geschapen, waaruit een duidelijk advies met meerwaarde voor zowel individu als organisatie voortvloeit.

b.ernst@gitp.nl
Betty Lutke Schipholt vierkant

Betty Lutke Schipholt

Sr. Adviseur en executive coach

Zelfinzicht vergroten maakt bewuster handelen in complexe krachtenvelden mogelijk.

Scherp zien wat er speelt in de dynamiek van organisaties is mijn kernkwaliteit. Daarbij heb ik oog voor diversiteit en de unieke bijdrage van elke leider. Managers, directeuren en toezichthouders ervaren mij als vertrouwenwekkend, uitnodigend, opmerkzaam, analytisch, stimulerend en creatief. Vanuit mijn ruime leidinggevende ervaring op seniormanagement- en executive niveau herken ik de complexiteit van organisatorische krachtenvelden en onderzoek ik leiderschapsdilemma’s. Ik geniet ervan wanneer seniormanagers en bestuurders vanuit authenticiteit organisaties in beweging krijgen en verbondenheid creëren.

Netwerk

Trusted advisor met een groot netwerk in woningbouwcorporaties, onderwijs, openbaar bestuur, financiële sector en (internationale) technische bedrijven.

Activiteiten, rollen en aanpak

Focus op het uitvoeren van selectie-assessments, ontwikkelassessments en potentieelbepalingen voor hoger management, executives en leden/voorzitters van colleges van bestuur. Daarnaast management- en executive coach en adviseur van Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen. Zet hierbij mijn kennis van Transactionele Analyse en onbewuste processen in organisaties flexibel in. Vanuit mijn netwerk regelmatig gevraagd om een MT of DT te begeleiden of een leiderschapstraject te ontwikkelen en te verzorgen. Vaak ter ondersteuning van een veranderingsproces. Opgeleid in verschillende teamdiagnostische modellen zoals de AEM-Cube en het Rocketmodel.

Certificeringen

NIP-registerpsycholoog Arbeid & Organisatie
International Certified Transactional Analyst (CTA)
International Certified Trainer & Supervisor in Transactional Analysis (PTSTA)

Kennisdomein:

 • Executive assessment
 • Senior management en executive coaching
 • Management development
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • Persoonlijk leiderschap
 • Transactionele Analyse
b.lutke@gitp.nl
Harry Hendriks 9353

Harry Hendriks

Sr. Adviseur

Doen wat nodig is. Open blik. Mensgericht

Ik wil mensen inzicht geven in hun talenten en eventuele ontwikkelpunten Zodat zij zelf de regie kunnen pakken om het beste uit zichzelf te halen. Als psycholoog ben ik geïnteresseerd in het individu en koppel dat als veranderkundige graag aan de context en de strategie van organisaties. Mijn insteek daarbij is positief opportunistisch, kijken naar kansen en mogelijkheden. Niet alleen cognitief, maar waar dat kan zeker ook vanuit beleving. In interactie wil ik de professional zijn die zorgt dat je gaat doen waar je goed in bent en dat je gaat doen waar je je goed bij voelt.

Kennisdomein:

 • Coachen op leiderschap
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Ontwikkelen competenties
 • Individuele loopbaancoaching en -begeleiding
 • Voeren van ontwikkelgesprekken
 • Adviseren management ten aanzien van selectie en ontwikkeling
 • Competentiemanagement
 • Begeleiden burgemeestersbenoemingen
 • Uitvoeren van selectie- en ontwikkelassessments
 • Trainen op gebied van selectie- en ontwikkelgesprekken
 • Begeleiden teamontwikkeling
 • Trainen en begeleiden ondernemingsraden
 • Inwerken en coachen nieuwe medewerker
 • Acquisitie en relatiebeheer
h.hendriks@gitp.nl
Nettie van oosterhout 9012

Nettie van Oosterhout

Sr. Adviseur

Ik help coachees te stimuleren om tot actie te komen

Nettie van Oosterhout is een ervaren coach, psycholoog en adviseur en is werkzaam bij de GITP-vestiging Amsterdam. Ze is een oplossingsgerichte coach met een directe stijl en een goed gevoel voor humor. Ze weet coachees te stimuleren om tot actie te komen en zoekt samen met hen naar oplossingen en aanpakken die snel toepasbaar zijn in het eigen werk.

Kennisdomein:

 • Loopbaanadvies
 • Talentontwikkeling
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Persoonlijke effectiviteit
n.van.oosterhout@gitp.nl