088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Portret GITP3

De basis voor een volgende carrière stap

U heeft continu te maken met veranderingen als reorganisatie, krimp of koerswijziging. Dat zorgt voor nieuwe ambities en voor nieuwe uitdagingen voor uw medewerkers.

Hoe begeleidt u medewerkers in een organisatie die constant in beweging is? En hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers mobiel blijven? De oplossingen van GITP helpen u hiermee.

vraag offerte aan

Onze oplossingen

Ontwikkelassessments

Dit live assessment geeft u en uw medewerker direct inzicht in zijn of haar talent, ambities en drijfveren. Het assessment biedt een onafhankelijk loopbaanadvies voorzien van een concreet stappenplan.

Een ontwikkelassessment van GITP biedt:

 • Een onafhankelijk loopbaanadvies
 • Inzicht in talent, ambities en drijfveren
 • Duidelijke indicatie van werk- en denkniveau
 • Een helder beeld van de kwaliteiten en ontwikkelpunten
 • Motivatie om te beginnen aan de volgende carrière stap
Interactie GITP18
meer informatie

Career Scan

Deze digital tool combineert op intelligente wijze persoonlijkheid, werkwaarden en vaardigheden tot een gedegen loopbaanadvies voor uw medewerker.

 • Loopbaanontwikkeling vanuit de kracht van uw medewerkers
 • Inzicht in: wie ben je, wat wil je, wat kan je?
 • Ontwikkeltips voor talentvolle competenties
 • Inspiratie door voorbeeldfuncties
Interactie GITP10
meer informatie

Loopbaan coaching

Verdiepend inzicht en richting door een loopbaancoach. In overleg met de deelnemer bepaalt de coach de aanpak op basis van bewezen methodiek(en) die aansluiten bij uw vraag, persoonlijkheid en werkcontext.

 • De beste NIP psychologen voor deskundige coaching
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten voor effectieve coaching
 • Afspraak binnen een week
Interactie GITP6
meer informatie

Strategisch Talentmanagement

HR is mensenwerk. Daarom kunnen klanten bij ons rekenen op een team van strategisch HR consultants.

Onze adviseurs hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen. Bijvoorbeeld in de context van het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent.

Workforce Matching - Gratis workforce scan aanvragen
meer informatie

700.000

mensen maken jaarlijks een carrière switch

30%

van de beroepen bestaat in 2030 niet meer of is ingrijpend veranderd

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met uw eigen account op ons Talent Intelligence Platform kunt u zelf uw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volgt u het assessment van stap tot stap. In uw eigen omgeving ontvangt u rapportages, adviezen en kunt u uw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om u te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

Wij helpen u graag

Britt Westdijk 3409

Britt Westdijk

Adviseur

Hoe mensen in elkaar steken en wat ze drijft heeft mij altijd geboeid

Hoe mensen in elkaar steken en wat ze drijft heeft mij altijd geboeid. Tijdens mijn studie psychologie wist ik al snel dat ik later aan het werk wilde als assessmentpsycholoog. Mensen écht leren kennen en inzicht geven in zichzelf dat is wat mijn vak zo mooi maakt. Ik richt mij voornamelijk op selectie-, ontwikkel- en perspectiefvraagstukken binnen GITP/PiCompany. Samen onderzoeken we de kwaliteiten en ontwikkelpunten om te bepalen of iemand passend is in een functie en/of hoe iemand verder kan groeien als professional. Als adviseur heb ik oprechte interesse in de persoon, de organisatie en de relatie tussen beide partijen. Ik ben analytisch ingesteld, eerlijk en nieuwsgierig.

Kennisdomein

 • Advies
 • Ontwikkelassessments
 • Selectieassessments
b.westdijk@gitp.nl
Sebastian Vande Vondele 7801

Sebastian VandeVondele

Adviseur

In mijn werk combineer ik mijn analytische blik met mijn interesse in de mens

In mijn werk combineer ik mijn scherpe analytische blik met mijn intrinsieke interesse in de mens. Op toegankelijke wijze ga ik in selectie-, ontwikkel- en perspectiefassessments op zoek naar drijfveren, karaktereigenschappen en capaciteiten. Uit de unieke combinatie daarvan volgen automatisch talenten die de persoon onderscheidt. Betrokken denk ik mee om inzichtelijk te maken waar iemand het beste past en welke ontwikkeling op de korte en langere termijn gerealiseerd kan worden.

Kennisdomein:

 • Talentontwikkeling
 • Loopbaan en mobiliteit
 • Assessment en advies
 • Leiderschap
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Talentmanagement
 • Organisatiepsychologie
s.vandevondele@gitp.nl
Betty Lutke Schipholt vierkant

Betty Lutke Schipholt

Sr. Adviseur en executive coach

Zelfinzicht vergroten maakt bewuster handelen in complexe krachtenvelden mogelijk.

Scherp zien wat er speelt in de dynamiek van organisaties is mijn kernkwaliteit. Daarbij heb ik oog voor diversiteit en de unieke bijdrage van elke leider. Managers, directeuren en toezichthouders ervaren mij als vertrouwenwekkend, uitnodigend, opmerkzaam, analytisch, stimulerend en creatief. Vanuit mijn ruime leidinggevende ervaring op seniormanagement- en executive niveau herken ik de complexiteit van organisatorische krachtenvelden en onderzoek ik leiderschapsdilemma’s. Ik geniet ervan wanneer seniormanagers en bestuurders vanuit authenticiteit organisaties in beweging krijgen en verbondenheid creëren.

Netwerk

Trusted advisor met een groot netwerk in woningbouwcorporaties, onderwijs, openbaar bestuur, financiële sector en (internationale) technische bedrijven.

Activiteiten, rollen en aanpak

Focus op het uitvoeren van selectie-assessments, ontwikkelassessments en potentieelbepalingen voor hoger management, executives en leden/voorzitters van colleges van bestuur. Daarnaast management- en executive coach en adviseur van Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen. Zet hierbij mijn kennis van Transactionele Analyse en onbewuste processen in organisaties flexibel in. Vanuit mijn netwerk regelmatig gevraagd om een MT of DT te begeleiden of een leiderschapstraject te ontwikkelen en te verzorgen. Vaak ter ondersteuning van een veranderingsproces. Opgeleid in verschillende teamdiagnostische modellen zoals de AEM-Cube en het Rocketmodel.

Certificeringen

NIP-registerpsycholoog Arbeid & Organisatie
International Certified Transactional Analyst (CTA)
International Certified Trainer & Supervisor in Transactional Analysis (PTSTA)

Kennisdomein:

 • Executive assessment
 • Senior management en executive coaching
 • Management development
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • Persoonlijk leiderschap
 • Transactionele Analyse
b.lutke@gitp.nl
Foto anthon

Anthon van der Horst

Executive Adviseur

Graag help ik bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de bestuurder moet voldoen.

Met veel enthousiasme werk ik voor bestuurders, toezichthouders, managers en potentials die zicht willen krijgen op het functioneren van eigen of andermans bestuurlijke of management kwaliteiten. Ik kijk door de ogen van de directe collega, het team, de stakeholder of de organisatie en ga indringend het gesprek aan in het kader van een evaluatie/assessment of coachingstraject.

Met behulp van ruim 30 jaar ervaring, publicaties en lezingen over leiderschap, charisma, organisatiepsychologie én ruim 60 jaar nieuwsgierigheid naar mensen, hun drijfveren functies en organisaties, doe ik mijn advieswerk. Mijn overtuiging is dat leiders altijd streven naar goed en verantwoordelijk leiderschap. De leider/bestuurder levert een fantastische prestatie in het overbruggen van tegengestelde krachten. Richting geven én ruimte laten, zichtbaar zijn én anderen in hun kracht zetten, draagvlak creëren én op het juiste moment ingrijpen, risico’s nemen én rekenschap afleggen. Iedere bestuurder/leider/topmanager ervaart hierin stevige uitdagingen die hij of zij op gezette tijden wil delen, soms moet delen om met plezier te werken. Graag help ik bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de bestuurder moet voldoen.

Model van Verantwoordelijk Leiderschap

Responsible leadership


a.van.der.horst@gitp.nl