088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

De basis voor een volgende carrière stap

Je hebt continu te maken met veranderingen als reorganisatie, krimp of koerswijziging. Dat zorgt voor nieuwe ambities en voor nieuwe uitdagingen voor jouw medewerkers.

Hoe begeleidt je medewerkers in een organisatie die constant in beweging is? En hoe zorgt je ervoor dat de medewerkers mobiel blijven? De oplossingen van GITP helpen hiermee.

vraag offerte aan

Onze oplossingen

Ontwikkelassessments

Dit live assessment geeft jou en jouw medewerker direct inzicht in zijn of haar talent, ambities en drijfveren. Het assessment biedt een onafhankelijk loopbaanadvies voorzien van een concreet stappenplan.

Een ontwikkelassessment van GITP biedt:

 • Een onafhankelijk loopbaanadvies
 • Inzicht in talent, ambities en drijfveren
 • Duidelijke indicatie van werk- en denkniveau
 • Een helder beeld van de kwaliteiten en ontwikkelpunten
 • Motivatie om te beginnen aan de volgende carrière stap
meer informatie

Career Scan

Deze digital tool combineert op intelligente wijze persoonlijkheid, werkwaarden en vaardigheden tot een gedegen loopbaanadvies voor jouw medewerker.

 • Loopbaanontwikkeling vanuit de kracht van jouw medewerkers
 • Inzicht in: wie ben je, wat wil je, wat kan je?
 • Ontwikkeltips voor talentvolle competenties
 • Inspiratie door voorbeeldfuncties
meer informatie

Loopbaan coaching

Verdiepend inzicht en richting door een loopbaancoach. In overleg met de deelnemer bepaalt de coach de aanpak op basis van bewezen methodiek(en) die aansluiten bij je vraag, persoonlijkheid en werkcontext.

 • De beste NIP psychologen voor deskundige coaching
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten voor effectieve coaching
 • Afspraak binnen een week
meer informatie

Strategisch Talentmanagement

HR is mensenwerk. Daarom kunnen klanten bij ons rekenen op een team van strategisch HR consultants.

Onze adviseurs hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen. Bijvoorbeeld in de context van het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent.

meer informatie

700.000

mensen maken jaarlijks een carrière switch

30%

van de beroepen bestaat in 2030 niet meer of is ingrijpend veranderd

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met je eigen account op ons Talent Intelligence Platform kun je zelf jouw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volg je het assessment van stap tot stap. In je eigen omgeving ontvang je rapportages, adviezen en kun je jouw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om je te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

Wij helpen je graag

Betty Lutke Schipholt

Sr. Adviseur en executive coach

Zelfinzicht vergroten maakt bewuster handelen in complexe krachtenvelden mogelijk.

Scherp zien wat er speelt in de dynamiek van organisaties is mijn kernkwaliteit. Daarbij heb ik oog voor diversiteit en de unieke bijdrage van elke leider. Managers, directeuren en toezichthouders ervaren mij als vertrouwenwekkend, uitnodigend, opmerkzaam, analytisch, stimulerend en creatief. Vanuit mijn ruime leidinggevende ervaring op seniormanagement- en executive niveau herken ik de complexiteit van organisatorische krachtenvelden en onderzoek ik leiderschapsdilemma’s. Ik geniet ervan wanneer seniormanagers en bestuurders vanuit authenticiteit organisaties in beweging krijgen en verbondenheid creëren.

Netwerk

Trusted advisor met een groot netwerk in woningbouwcorporaties, onderwijs, openbaar bestuur, financiële sector en (internationale) technische bedrijven.

Activiteiten, rollen en aanpak

Focus op het uitvoeren van selectie-assessments, ontwikkelassessments en potentieelbepalingen voor hoger management, executives en leden/voorzitters van colleges van bestuur. Daarnaast management- en executive coach en adviseur van Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen. Zet hierbij mijn kennis van Transactionele Analyse en onbewuste processen in organisaties flexibel in. Vanuit mijn netwerk regelmatig gevraagd om een MT of DT te begeleiden of een leiderschapstraject te ontwikkelen en te verzorgen. Vaak ter ondersteuning van een veranderingsproces. Opgeleid in verschillende teamdiagnostische modellen zoals de AEM-Cube en het Rocketmodel.

Certificeringen

NIP-registerpsycholoog Arbeid & Organisatie
International Certified Transactional Analyst (CTA)
International Certified Trainer & Supervisor in Transactional Analysis (PTSTA)

Kennisdomein:

 • Executive assessment
 • Senior management en executive coaching
 • Management development
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • Persoonlijk leiderschap
 • Transactionele Analyse
b.lutke@gitp.nl

Anthon van der Horst

Executive Adviseur

Graag help ik bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de bestuurder moet voldoen.

Met veel enthousiasme werk ik voor bestuurders, toezichthouders, managers en potentials die zicht willen krijgen op het functioneren van eigen of andermans bestuurlijke of management kwaliteiten. Ik kijk door de ogen van de directe collega, het team, de stakeholder of de organisatie en ga indringend het gesprek aan in het kader van een evaluatie/assessment of coachingstraject.

Met behulp van ruim 30 jaar ervaring, publicaties en lezingen over leiderschap, charisma, organisatiepsychologie én ruim 60 jaar nieuwsgierigheid naar mensen, hun drijfveren functies en organisaties, doe ik mijn advieswerk. Mijn overtuiging is dat leiders altijd streven naar goed en verantwoordelijk leiderschap. De leider/bestuurder levert een fantastische prestatie in het overbruggen van tegengestelde krachten. Richting geven én ruimte laten, zichtbaar zijn én anderen in hun kracht zetten, draagvlak creëren én op het juiste moment ingrijpen, risico’s nemen én rekenschap afleggen. Iedere bestuurder/leider/topmanager ervaart hierin stevige uitdagingen die hij of zij op gezette tijden wil delen, soms moet delen om met plezier te werken. Graag help ik bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de bestuurder moet voldoen.

Model van Verantwoordelijk Leiderschap

Responsible leadership


a.van.der.horst@gitp.nl