GITP update

Update: Ontwikkeling van organisaties staat niet stil

Los van het feit dat ik hoop dat het met u en met diegenen die u lief zijn goed gaat, gaan wij bij GITP & PiCompany door met het ontwikkelen en bieden van inzicht en ontwikkeling.

Beste relatie,

We zitten momenteel in een bizarre periode van onze geschiedenis vanwege de ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus). Dat heeft impact op ons allemaal. GITP & PiCompany zetten zich in voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. In deze crisis van mondiaal niveau zien we hoe we met elkaar blijven zoeken naar manieren om het dagelijks leven draaiende te houden. En proberen we elkaar te faciliteren waar we kunnen. Los van het feit dat ik hoop dat het met u en met diegenen die u lief zijn goed gaat, gaan wij bij GITP & PiCompany door met het ontwikkelen en bieden van inzicht en ontwikkeling. Dat doen we op een veilige en flexibele manier zodat wij u ook tijdens deze periode maximaal van dienst kunnen zijn.

Hoe ziet onze dienstverlening er nu uit:

Assessments en coaching

Geplande assessments en coachingsafspraken kunnen doorgaan als u geen klachten heeft als keelpijn, hoesten, niezen, neusverkoudheid en koorts en u de afgelopen 2 weken niet in een risicogebied buiten Nederland bent geweest.

Vanuit GITP & PiCompany hanteren wij de volgende maatregelen: onze adviseurs mogen alleen assessments afnemen als zij klachtenvrij zijn en niet in een risicogebied buiten Nederland zijn geweest, assessment ruimtes worden voor en na ieder gebruik direct gedesinfecteerd.

Verder nemen wij de algemene maatregelen in acht zoals handen wassen, geen handen schudden en minimaal 2 meter uit elkaar staan of zitten.

Online assessment als volwaardig alternatief

Waar een fysiek assessment niet wenselijk is, biedt een online assessment uitkomst. Of het nu gaat om een

selectieprocedure of om de ontwikkeling van medewerkers. GITP & PICompany werken al enige tijd met deze bewezen techniek vooral voor internationaal opererende organisaties.

Een online assessment bestaat uit:

 • tests en vragenlijsten die worden afgenomen via een beveiligde assessmentportal;
 • een online ontmoeting tussen kandidaat en adviseurs in een beveiligde en op de kandidaat ingerichte omgeving. Deze ruimtes zijn makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Hier vinden interviews, gedragssimulaties en rollenspelen live plaats in een volwaardige sessie;
 • adviseur bespreekt in de digitale omgeving direct de resultaten met de kandidaat;
 • adviseur stelt rapportage op volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen die GITP bij fysieke assessments hanteert.

Deelnemers kunnen zich hier precies op voorbereiden als op ieder ander assessment.

Wilt u toch liever omboeken dan brengen wij daar geen extra kosten voor in rekening.

Voor deelnemers die zelf annuleren brengen wij annuleringskosten in rekening.

Dienstverlening PiCompany onveranderd

Het test- en assessmentplatform van PiCompany is gewoon bereikbaar.

Geplande assessments en testen kunnen daar doorgang vinden. Ook kunnen nieuwe testen worden uitgezet en ingepland. Afspraken met onze consultants vinden online plaats, zij hebben daarvoor verschillende mogelijkheden. Een speciaal team zorgt ervoor dat de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en service van PiCompany door blijft gaan. Ook de certificatietrainingen gaan door en worden gehouden via onze Online Classroom, een digitale leeromgeving met alle mogelijkheden van een fysieke training. Deelnemers worden hierover nader geïnformeerd. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over de diensten van PiCompany?
Bel de servicedesk: 088 – 448 70 50.

Trainingen

Al onze geplande open-trainingen zijn in lijn met de RIVM maatregelen geannuleerd. Wij bieden u de volgende oplossingen:

 • Kosteloos de Open-training omboeken naar een nieuwe datum later, minimaal 2 a 3 maanden verder, in het jaar.
 • Omzetting van de Open-training naar onze ‘Online classroom’. Hierbij loopt uw ontwikkeling geen vertraging op en kunt gewoon de geboekte Open-training volgen. Lees hier meer over de ‘Online Classroom’ van GITP & PiCompany.
 • Mocht u willen annuleren dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Als u een Incompany training heeft geboekt, dan zullen wij in overleg met u de geplande training laten doorgaan of bekijken we of de training via onze Online Classroom plaats kan vinden. Andere opties die we met u bekijken is het verzetten van de training naar een datum later in het jaar of omboeken naar een andere locatie.

Trainen en ontwikkelen in Online classroom

Met onze Online Classroom staat persoonlijke en professionele ontwikkeling niet stil.
Online Classroom is een uitstekende vervanging voor het fysieke ‘leslokaal’. Deze trainingen bestaan uit ‘klassikale’ ontmoetingen met de trainer en de andere deelnemers, in aparte ruimtes werken deelnemers aan opdrachten voor verdieping, in de online omgeving worden oefeningen gedaan om ervaring op te doen en alle oefeningen worden nabesproken: alles wat fysiek kan, kan net zo goed online.

Online Classroom:

 • Efficiënt: eenvoudig per dagdeel te plannen, plaats en tijdonafhankelijk.
 • Start met Reflector 360 feedback test voor inzicht en sterke en ontwikkelpunten + terugkoppelgesprek van de trainer.
 • Vanuit inzicht hebben deelnemers focus op gewenst resultaat van de training.
 • Werken in een interactieve en veilige online omgeving.
 • Live interactie tussen deelnemers en trainer en tussen deelnemers onderling.
 • Verdiepende oefeningen in de online leeromgeving van GITP naast ‘klassikale’ ontmoetingen in de classroom.
 • Whatsapp informatieservice voor vraag en antwoord.

Onze Online Classroom oplossingen zijn er voor zowel Incompany trainingen als Open-trainingen.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het digital assessment of Online Classroom?
Bel dan met onze adviseurs: 088 – 448 70 00 of neem contact op met uw accountmanager.
Of kijk op Online Classroom of Online assessment.

In de 75 jaar van ons bestaan hebben wij voor veel uitdagingen gestaan. Met de inzet en professionaliteit van al onze medewerkers ben ik ervan overtuigd dat wij ook deze uitdaging doorstaan en overwinnen. Wij blijven ons inzetten voor inzicht en ontwikkeling, voor talent intelligence om mensen te laten schitteren, teams succesvoller te laten zijn en organisaties nog sterker te maken.

Dank voor uw samenwerking met GITP & PiCompany!

Voor nu wens ik u en uw naasten een goede gezondheid toe.

Vriendelijke Groet,

Else Slegers

CEO GITP & PiCompany

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001