088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP19

Inzicht in kwaliteit en ontwikkelpotentieel

GITP is specialist in het inzicht geven in de kwaliteiten en het potentieel van uw (toekomstige) medewerker. Met onze individuele trajecten kunt u talenten identificeren, selecteren en ontwikkelen en hiermee gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Live assessments

Wilt u een onafhankelijke blik en deskundig advies?

Portret GITP14

Kiest u dan voor een individueel assesment op maat. Ieder assessment wordt afgestemd op uw specifieke vraag, waarbij we speciale aandacht besteden aan de uitdagingen van de loopbaanfase van uw medewerker.

Wanneer een fysiek assessment niet wenselijk is, biedt een virtuele sessie uitkomst. Of het nu gaat om een selectieprocedure of om de ontwikkeling van medewerkers.

Bekijk onze live assessments

Coaching

Versnel gerichte ontwikkeling met een coach

Interactie GITP6

U ziet soms dat het bij één van uw medewerkers niet helemaal lekker loopt. De vragen die u en uw medewerkers kunnen hebben zijn eindeloos. Toch is ontdekken wat er werkelijk aan de hand is niet eenvoudig. Vaak ligt er een vraag achter de vraag.

De coaches van GITP helpen bij het vinden én beantwoorden van deze vraag. Een coachingstraject is daarom een effectief middel om gerichte ontwikkeling van u en uw medewerker of team te bevorderen en te versnellen.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Digital Tools

Toch liever alles zelf doen?

Interactie GITP13

Gaat u liever zelf het gesprek aan met uw deelnemer ondersteund door onze voorspellende gevalideerde digitale tools? Met onze digitale tools kunt u vandaag nog aan de slag.

Bekijk onze Digital Tools

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met uw eigen account op ons Talent Intelligence Platform kunt u zelf uw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volgt u het assessment van stap tot stap. In uw eigen omgeving ontvangt u rapportages, adviezen en kunt u uw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om u te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

Wij helpen u graag

Karin van Roomen 3389 0

Karin van Roomen

Adviseur

Als adviseur ben ik nieuwsgierig, open en toegankelijk

Ik heb Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en ben al sinds mijn studietijd geïnteresseerd in menselijk gedrag in een werkcontext. Zal iemand succesvol zijn in een bepaalde functie? Heeft iemand talent om door te kunnen groeien naar een bepaalde rol? Zo ja, wat mag er dan nog ontwikkeld worden? Dit zijn vraagstukken waar ik mij ieder keer met enthousiasme over buig.

Als adviseur ben ik nieuwsgierig, open en toegankelijk en heb ik een brede belangstelling op het gebied van talentontwikkeling, coaching en assessments. Iedereen heeft talent en het is de kunst om dat te herkennen, ontwikkelen en in te zetten. Ik vind het belangrijk om samen met de deelnemers op zoek te gaan naar hun talenten, om zo inzicht te krijgen in wat ze willen, kunnen en laten zien. Zo komen ze in hun werk op de juiste plek.

Kennisdomein

  • Selectie- en ontwikkelassessments
  • Advies
k.van.roomen@gitp.nl
Lex Karstens 7017

Lex Karstens

Sr. Adviseur

Juiste persoon op de juiste plaats

Juiste persoon op de juiste plaats. In alle soorten van dynamiek, context, doelstellingen. Over branches heen.

Kernkwaliteit: diagnostiek in meest brede betekenis, beoordelen en begeleiden, impasses doorbreken. Vanuit vertrouwen inzicht, herkenning, initiatief en doorbraak

l.karstens@gitp.nl
Lisa Abel Adviseur GITP

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl
Nettie van oosterhout 9012

Nettie van Oosterhout

Sr. Adviseur

Ik help coachees te stimuleren om tot actie te komen

Nettie van Oosterhout is een ervaren coach, psycholoog en adviseur en is werkzaam bij de GITP-vestiging Amsterdam. Ze is een oplossingsgerichte coach met een directe stijl en een goed gevoel voor humor. Ze weet coachees te stimuleren om tot actie te komen en zoekt samen met hen naar oplossingen en aanpakken die snel toepasbaar zijn in het eigen werk.

Kennisdomein:

  • Loopbaanadvies
  • Talentontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Persoonlijke effectiviteit
n.van.oosterhout@gitp.nl