088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Incompany trainingen

Je wilt je organisatie verder laten groeien door betere resultaten en door medewerkers te boeien en binden. Inspelen op snelle ontwikkelingen om je heen vraagt om flexibele medewerkers. Met een incompany training van GITP koppel je effectieve ontwikkeling van medewerkers aan jouw organisatiedoelstellingen. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkelprogramma. We maken daarvoor samen met jou in co-creatie een maatwerktraining of -traject. Als het beter past, kunnen we een bestaande training van GITP uitvoeren incompany bij jouw bedrijf. Bekijk ons aanbod hier. We gaan graag met je in gesprek over de beste oplossing voor jouw vraagstuk of ambitie.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Waarom kiezen voor Incompany?

Alle neuzen in dezelfde richting

Incompany trainingen vormen een effectieve ondersteuning bij het halen van je organisatiedoelen of het effectief doorvoeren van veranderingen in je organisatie: in een incompany training of ontwikkelprogramma kun je medewerkers op een eenduidige manier laten ervaren wat de bedoeling is en ze laten trainen in de skills die passen bij de organisatie die je wilt realiseren. Zo staan alle neuzen in dezelfde richting. Bovendien leren medewerkers van jouw organisatie elkaar beter kennen, zodat ze elkaar in het werk makkelijker kunnen vinden.

Voor trainees, managers en teams

Voor sommige doelgroepen in het bijzonder leent de incompany aanpak zich uitstekend. Zo hebben we veel ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van maatwerk traineeprogramma’s en management development programma’s. We ontwerpen deze in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en combineren in deze programma’s altijd persoonlijke kracht en individuele skills met de cultuur en de doelen van de organisatie. Dit is dé manier om startende medewerkers en (aankomende) managers hun rol optimaal te laten pakken!

Ook het verbeteren van teameffectiviteit werkt het best met een incompany aanpak. Wij bieden maatwerk oplossingen die nauw aansluiten bij het soort vraag dat je hebt: wil je een nieuw team een goede start geven, de teamresultaten verbeteren of er sprake van conflicten? Aan de hand van gespecialiseerde teamvragenlijsten geven we je inzicht in oorzaken en aangrijpingspunten voor verbetering. Onze teamcoaches begeleiden je dan om die verbetering te bereiken.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Onze expertise

Waarom bij GITP?

Onze expertise

Waarom bij GITP?

De kern van het succes van een incompany ontwikkelprogramma is de aansluiting ervan bij de organisatie en de mensen die er werken. Wij hebben verstand van beiden en we zijn expert op het gebied van het optimaliseren van de wisselwerking ertussen. We hebben expertise in huis en laten die voor jou en jouw organisatie werken door de samenwerking écht aan te gaan. Kort gezegd: door persoonlijk contact, co-creatie en open communicatie.

Flexibel ontwikkelen

We blijven voortdurend, ook tijdens de uitvoering van een incompany traject met jou als opdrachtgever in contact om te leren van de ervaringen die we in zo’n traject opdoen. En binnen de doelstellingen het programma zijn we flexibel in het aanpassen van onze aanpak om zo nóg effectiever te zijn. Onze klanten herkennen deze manier van werken in onze incompany trajecten:

Als trainingsbureau maak je het verschil door in te spelen op ontwikkelingen en ervaringen gedurende de uitvoer van een project. GITP heeft dat geweldig gedaan.”
Bekijk onze visie

De kracht van inzicht en ontwikkeling

Wij bieden de krachtige combinatie van inzicht en ontwikkeling. Veel van onze trainingen starten met het in kaart brengen van belangrijke competenties rond leidinggeven, communicatie of samenwerken, vaak door een 360° feedbackmeting. Met de resultaten laten hiervan kunnen deelnemers hun leerdoelen nog gerichter kiezen en dit zorgt voor een beter leerresultaat.

Krachtige mensen, prachtige organisaties

Wij geloven dat krachtige mensen prachtige organisaties maken, daarom is persoonlijke kracht altijd een onderdeel van onze aanpak: hoe kan een deelnemer de eigen persoon, de werkelijke kern van zichzelf optimaal verbinden met de rol in de organisaties? Hoe meer je jezelf kunt zijn en jezelf kunt laten zien op je werk, hoe meer voldoening en werkgeluk. Incompany trainingen van GITP maken deelnemers vaardiger in skills en krachtiger als persoon.

Transparante aanpak

GITP werkt op een transparante manier met jou als opdrachtgever samen. In incompany projecten maken we met elkaar heldere afspraken over organisatie en logistiek. Afhankelijk van jouw wensen kunnen deze afspraken variëren van ‘GITP ontzorgt jullie volledig’ tot ‘de organisatie van het project is helemaal in jullie eigen handen’.

Brochure

Meer weten? Vraag de incompany trainingen brochure aan

In de brochure vind je informatie over:

 • Incompany ontwikkeltrajecten bij GITP
 • De thema's waarin wij incompany trajecten kunnen verzorgen
 • Enkele voorbeeldtrajecten om een beeld te schetsen van hoe een traject eruit kan zien
 • Onze visie
Aanvragen

cases

onze klanten

Neem contact op

Advies over incompany en maatwerk trainingen?

Hidde Santman

Sr. Adviseur, Trainer & Coach

"Vanuit energie en rust creëer ik ruimte en vrijheid om te leren."

'Als trainer en coach begeleid ik leidinggevenden en professionals bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, loopbaancoaching, performance management en blended learning zijn onderwerpen waarop ik actief ben. Ik ontwerp leertrajecten die aansluiten bij de praktijk en die zo impact op de organisatie en het individu hebben. In trainingen werk ik bij voorkeur ervaringsgericht: leren door te doen!'

Optimaal leereffect

'Ik handel vanuit de overtuiging dat organisaties het best presteren wanneer medewerkers plezier hebben in hun werk. Dat ontstaat wanneer drijfveren en talenten van mensen en de uitdagingen van de organisatie optimaal op elkaar zijn afgestemd.
Ik ben een open persoon die goed luistert naar de vragen die leven. Daarbij treed ik mensen onbevangen tegemoet en geef op integere wijze feedback. Ik breng rust, enthousiasme en positieve energie. Ik ga voor kwaliteit en een optimaal leereffect.'

Van last naar kans

'Coachen en trainen doe ik vanuit een open geest en hart. Het gaat mij om de mens en zijn mogelijkheden en thema’s, niet om zijn rol of status. Moeilijke situaties benader ik vanuit lichtheid. Ik creëer vrijheid en ruimte. Zo transformeert een last tot een kans.'

Kennisdomein:

 • Management Development
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Adviesvaardigheden
 • Performance Management
 • Learning Design

Meer weten?

Volg Hidde Santman op LinkedIn

Volg Hidde Santman op Twitter

H.SANTMAN@GITP.NL

Peter Klijsen

Sr. Adviseur, Trainer & Coach

"Op een open, inspirerende en betrokken wijze draag ik bij."

Vanuit een diep geloof in 'Geluksfabrieken' waar mensen, hun kwaliteiten en talenten zeer goed tot hun recht komen, werk ik als senior adviseur, trainer en coach. Op een open, inspirerende en betrokken wijze draag ik bij. Ik vind het belangrijk dat individuele ontwikkeling samen opgaat met de organisatie ontwikkeling die nodig is. Mijn aanpak kenmerkt zich door een mengeling van zakelijk en zacht.

PETER.KLIJSEN@GITP.NL

Brigitte Heldeweg

Sr. Adviseur en Trainer

"De fles is halfvol"

Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige. Binnen GITP Ontwikkeling functioneer ik in de rollen van senior trainer/adviseur, projectleider en coach.

Ontwikkelen betekent in mijn ogen of zoek gaan naar de talenten en kwaliteiten die er al zijn en deze nog meer benutten: terug naar de kern. Dus niet ingewikkelder maken, maar juist ont-wikkelen.

In trajecten en coaching breng ik mensen graag in beweging. Hoe kijk je naar jezelf en je omgeving? Is jouw fles halfvol of halfleeg? Dus zet je jezelf in de AAN stand of ga je piekeren over wat er allemaal niet kan? Ik prikkel deelnemers op een speelse manier. Wat wil je leren én hoe kun je dat bereiken met respect voor jezelf en anderen? Waar krijg je energie van en hoe zorg je dat je stappen kunt zetten? Ik gelooft niet in grote stappen snel thuis, maar in elke dag een stukkie…

Als projectleider ontwerp ik het design van de trainingen en trajecten en onderhoud nauw contact met de opdrachtgever(s) op een vriendelijke, open en laagdrempelige manier.

Vanuit mijn interesse in communiceren heb ik het laagdrempelige boek ‘Waarom begrijp je me niet; over het (h)erkennen van communicatiestijlen’ geschreven. Hierin neem ik je mee langs 4 verschillende communicatiestijlen en leg uit hoe dat je kan helpen om met plezier een gesprek te voeren. Waarom begrijp je me niet? door Brigitte Heldeweg - Managementboek.nl

Kennisdomein:

 • Communiceren
 • Effectief beïnvloeden
 • Managementvaardigheden
 • Adviesvaardigheden
 • Presenteren
B.HELDEWEG@GITP.NL