088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
8

Incompany en maatwerk trainingen

Met de incompany trainingen van GITP Ontwikkeling verwezenlijk je de ambities van jouw organisatie. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject. Alle trainingen in ons aanbod op de website kunnen wij als incompany training aanbieden, of we ontwikkelen een training op maat voor jouw organisatie of team.

Neem contact op met een van onze adviseurs om te sparren over een incompany traject passend voor jouw organisatie.

088-4487210

Waarom Incompany?

Incompany en maatwerk trainingen

Mario gogh 1140530 unsplash

Je wilt de continuïteit van jouw organisatie waarborgen door te groeien in performance. Dit kan alleen door doelgericht in te spelen op de snelle ontwikkelingen om je heen. Dit vraagt om medewerkers met flexibiliteit. Met incompany trainingen van GITP Ontwikkeling koppel je effectieve ontwikkeling van medewerkers aan jouw organisatiedoelstellingen. Dat is organisatieontwikkeling die rendeert.

 • Expert en sparringpartner voor organisatieontwikkeling en training
 • Vertaling van ontwikkelingen in jouw organisatie naar concrete ontwikkeldoelstellingen
 • Trefzeker door unieke combinatie van advies, inzicht, training en coaching
 • Duurzaam leerrendement met een combinatie van online en fysiek leren

Onze methode

BLENDED LEARNING PROGRAMMA

GITP Ontwikkeling maakt van jouw incompany trainingen Blended Learning Trajecten: een mix van online en klassikaal. Onze programma’s bestaan vaak uit een combinatie van:

 • Advies: over de ontwikkeling van individu, team en organisatie;
 • Inzicht-verschaffing: onder andere met diagnostische (e-)tools;
 • Training: versterken van inzicht en vaardigheden door een brede range aan online en offline ontwikkelinterventies, óók op de werkplek;
 • Coaching: reflectie op leren, eigen drijfveren en gevoeligheden.

Daarnaast hebben wij trainingsoplossingen voor de situatie waarin live klassikaal trainen niet mogelijk of niet gewenst is. Een training wordt in zo’n geval gegeven in onze online virtual classroom. Ook dáár is effectieve intensieve vaardigheidstraining mogelijk.

Monitoren van resultaat

Voorafgaand aan elke maatwerk training formuleren wij samen met jouw doelstellingen op individueel-, team- en organisatieniveau en brengen we de samenhang hiertussen in kaart. Zo kunnen we tussentijds en na afloop van het programma bepalen of doelstellingen worden gerealiseerd en beoogde resultaten zijn behaald.

Ons incompany aanbod

Wij verzorgen incompany trainingen en trajecten zowel ‘in house’ als op een locatie naar keuze.

Armando arauz 318017 unsplash

Voorbeelden incompany trajecten

 • Leiderschap en management development
 • Communicatie, leidinggeven en samenwerken (on- en offline)
 • Persoonlijke effectiviteit en teameffectiviteit
 • Verandermanagement bij fusies en reorganisaties
 • Competentie- en performance management
 • Adviesvaardigheden
 • Zelfsturing medewerkers en teams

Je kunt hierbij kiezen voor een incompany uitvoering van bestaande programma’s uit ons aanbod op de website of voor een maatwerk training of ontwikkeltraject speciaal voor jouw vraag en organisatie. Wij adviseren je graag over de meest passende oplossing.

BEKIJK HIERONDER DE domeinen WAARIN WE TRAINEN

Hieronder vind je een overzicht van trainingen opgedeeld per domein. Wij bieden onder andere trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en leidinggeven. Staat de training die je zoekt er niet tussen? Bel ons of stuur ons een bericht.

Communicatie

Trainingen op het gebied van communicatie, gespreksvaardigheden en onderhandelen.

Communicatie
Bekijk het trainingsaanbod

Persoonlijke Effectiviteit

Trainingen op het gebied van assertiviteit, timemanagement en conflicthantering.

Persoonlijk gedrag
Bekijk het trainingsaanbod

Leidinggeven

Trainingen op het gebied van leidinggeven, management, coaching en feedback geven.

Charles 456505 unsplash
Bekijk het trainingsaanbod

Diversiteit & Inclusie

Maak het verschil en creëer een inclusief werkklimaat binnen je organisatie.

Adobe Stock 257469642
Inclusie & Diversiteit

Neem contact op

Advies over incompany en maatwerk trainingen?

Wanda Kraal 8072

Wanda Kraal

Sr. Adviseur

"Ik begeleid mensen om zo goed mogelijk tot hun recht te komen.": L&D consultant

Het realiseren van de ambitie van organisaties en van organisatieontwikkeling gaat in mijn ogen hand in hand met de ontwikkeling van medewerkers in die organisaties. Vanuit deze overtuiging werk ik aan talentontwikkeling en begeleid ik mensen om zo goed mogelijk tot hun recht te komen.

Met mijn opdrachtgevers ontwikkel ik development-trajecten die bijdragen aan het realiseren van de doelen van hun organisatie. Ik put daarbij uit mijn jarenlange ervaring als trainer en adviseur en maak gebruik van de actuele inzichten en interventies in leren en ontwikkelen. Leren krijgt vorm in contact en interactie, én via moderne technologie. Maar altijd in verbinding met de eigen werkpraktijk!

Ik combineer in mijn werk resultaat- en doelgerichtheid met aandacht voor de eigenheid en kwaliteiten van mensen. Mijn stijl is te typeren als dynamisch, pragmatisch, luisterend en met gevoel voor de schat aan ervaringen die mensen al hebben.

In trainingen, coaching, management development trajecten en traineeships werk ik met zowel ervaren leidinggevenden als aanstormend talent. Deels put ik daarbij uit mijn eigen leidinggevende ervaring, maar ook uit mijn opleidingen èn wat ik leer van mijn deelnemers.

W.KRAAL@GITP.NL
Hidde Santman 9673 27

Hidde Santman

Sr. Adviseur, Trainer & Coach

"Vanuit energie en rust creëer ik ruimte en vrijheid om te leren."

'Als trainer en coach begeleid ik leidinggevenden en professionals bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, loopbaancoaching, performance management en blended learning zijn onderwerpen waarop ik actief ben. Ik ontwerp leertrajecten die aansluiten bij de praktijk en die zo impact op de organisatie en het individu hebben. In trainingen werk ik bij voorkeur ervaringsgericht: leren door te doen!'

Optimaal leereffect

'Ik handel vanuit de overtuiging dat organisaties het best presteren wanneer medewerkers plezier hebben in hun werk. Dat ontstaat wanneer drijfveren en talenten van mensen en de uitdagingen van de organisatie optimaal op elkaar zijn afgestemd.
Ik ben een open persoon die goed luistert naar de vragen die leven. Daarbij treed ik mensen onbevangen tegemoet en geef op integere wijze feedback. Ik breng rust, enthousiasme en positieve energie. Ik ga voor kwaliteit en een optimaal leereffect.'

Van last naar kans

'Coachen en trainen doe ik vanuit een open geest en hart. Het gaat mij om de mens en zijn mogelijkheden en thema’s, niet om zijn rol of status. Moeilijke situaties benader ik vanuit lichtheid. Ik creëer vrijheid en ruimte. Zo transformeert een last tot een kans.'

Kennisdomein:

 • Management Development
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Adviesvaardigheden
 • Performance Management
 • Learning Design

Meer weten?

Volg Hidde Santman op LinkedIn

Volg Hidde Santman op Twitter

H.SANTMAN@GITP.NL
Peter Klijsen 9748 30

Peter Klijsen

Sr. Adviseur, Trainer & Coach

"Op een open, inspirerende en betrokken wijze draag ik bij."

Vanuit een diep geloof in 'Geluksfabrieken' waar mensen, hun kwaliteiten en talenten zeer goed tot hun recht komen, werk ik als senior adviseur, trainer en coach. Op een open, inspirerende en betrokken wijze draag ik bij. Ik vind het belangrijk dat individuele ontwikkeling samen opgaat met de organisatie ontwikkeling die nodig is. Mijn aanpak kenmerkt zich door een mengeling van zakelijk en zacht.

PETER.KLIJSEN@GITP.NL
Brigitte Heldeweg 8028

Brigitte Heldeweg

Sr. Adviseur en Trainer

"De fles is halfvol"

Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige. Binnen GITP Ontwikkeling functioneer ik in de rollen van senior trainer/adviseur, projectleider en coach.

Ontwikkelen betekent in mijn ogen of zoek gaan naar de talenten en kwaliteiten die er al zijn en deze nog meer benutten: terug naar de kern. Dus niet ingewikkelder maken, maar juist ont-wikkelen.

In trajecten en coaching breng ik mensen graag in beweging. Hoe kijk je naar jezelf en je omgeving? Is jouw fles halfvol of halfleeg? Dus zet je jezelf in de AAN stand of ga je piekeren over wat er allemaal niet kan? Ik prikkel deelnemers op een speelse manier. Wat wil je leren én hoe kun je dat bereiken met respect voor jezelf en anderen? Waar krijg je energie van en hoe zorg je dat je stappen kunt zetten? Ik gelooft niet in grote stappen snel thuis, maar in elke dag een stukkie…

Als projectleider ontwerp ik het design van de trainingen en trajecten en onderhoud nauw contact met de opdrachtgever(s) op een vriendelijke, open en laagdrempelige manier.

Vanuit mijn interesse in communiceren heb ik het laagdrempelige boek ‘Waarom begrijp je me niet; over het (h)erkennen van communicatiestijlen’ geschreven. Hierin neem ik je mee langs 4 verschillende communicatiestijlen en leg uit hoe dat je kan helpen om met plezier een gesprek te voeren. Waarom begrijp je me niet? door Brigitte Heldeweg - Managementboek.nl

Kennisdomein:

 • Communiceren
 • Effectief beïnvloeden
 • Managementvaardigheden
 • Adviesvaardigheden
 • Presenteren
B.HELDEWEG@GITP.NL