Van Woorden naar Acties: Diversiteit binnen Werkgevend Nederland

Stel je voor dat je een uniek inkijkje kon krijgen in de huidige stand van zaken in werkgevend Nederland als het gaat om Inclusie & Diversiteit (I&D). Dat is precies wat we met ons onderzoek, "Van Woorden naar Acties: Diversiteit binnen Werkgevend Nederland” willen bereiken.

Hr oplossingen i d Header

Waarom een onderzoek over I&D?

Zonder inclusie geen diversiteit We staan op het punt om een inzicht te onthullen in hoe organisaties in Nederland I&D beleid toepassen. In samenwerking met ZIPMedia willen we een 'foto' maken van de huidige situatie - een realistische weergave van de inspanningen, uitdagingen en kansen die de kern vormen van I&D in onze nationale werkomgeving.

Dit onderzoek draait om de kernvragen: In welke mate omarmen organisaties I&D-doelen? Hoe waarderen ze hun eigen inspanningen op dit gebied? Welke concrete acties en interventies passen ze toe? En wat zijn de voornaamste uitdagingen en kansen voor de toekomst?

Wat dit onderzoek echt spannend maakt, is dat we niet alleen op zoek zijn naar collectieve antwoorden, maar we dagen ook elke organisatie uit tot zelfreflectie. Dit is jouw kans om te ontdekken waar jouw organisatie zich bevindt in het I&D-landschap. Waar staan jullie? Welke stappen zijn gewenst en noodzakelijk voor jouw organisatie om I&D verder te brengen in jouw organisatie? En wat kunnen we van elkaar leren?

Doe mee aan het onderzoek!

Benieuwd naar wat we zullen ontdekken? Doe mee aan dit onderzoek en draag bij om een helderder beeld te krijgen van waar we als werkgevend Nederland staan in de reis naar een inclusievere en diversere werkplek. Samen kunnen we de toekomst van I&D in Nederland vormgeven. Doe mee en laat jouw organisatie schitteren in dit nationale I&D-portret.

Goed om te weten:
- Deelname aan het onderzoek kost ongeveer 10 minuten
- De enquête zal vrijdag 15 december worden gesloten, vul het daarom voor die tijd in!
- Vertrouwelijkheid: jouw antwoorden zijn strikt anoniem en worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek. Individuele antwoorden worden op geen enkele wijze gedeeld met anderen noch gepubliceerd of anderszins gebruikt in een rapportage.

Meld je aan voor het event!

De resultaten zullen we in 2024 presenteren tijdens een inspirerend event, stay tuned voor meer informatie of meld je vast aan! Want met één klik sta je op de wachtlijst.

Dat betekent dat je als aller- allereerste te horen krijgt wanneer het event is en je direct gratis kan aanmelden!

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001