088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Probeer onze online assessments 14 dagen gratis uit

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze online assessment- en development tools bieden we jou en je organisatie inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen.

Wil jij ervaren hoe onze online assessment tools werken? Dan kun je deze 14 dagen helemaal gratis uitproberen. Zonder verplichting.

Kies hieronder de tool en vraag een Free Trial aan.

Bekijk alle online assessments

Onze Online Assessments

Talent Match

Match en selecteer de beste medewerker voor jouw functie

Free trial Talent Match

Personal development accelerator

Versnel ontwikkeling, versterk performance

Aanvraag Free trial Personal Development Accelerator

Reflector Big Five Personality

Voorspelt in welke mate competenties bij het persoonlijkheidsprofiel passen

Aanvraag Free Trial Reflector Big Five Personality

Voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ONLINE ASSESSMENT?

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze online assessment- en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen. Onze rapportages maken cognitie, persoonlijkheid, drijfveren en gedrag van medewerkers inzichtelijk.

Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. Zowel op individueel-, team- en organisatieniveau.

Voordelen

  • Talentdata overzichtelijk in jouw klantportal
  • Eigen regie en grip op kosten
  • Modulair en schaalbaar
  • Wetenschappelijk bewezen kwaliteit
  • Servicedesk en consultancy dienstverlening
Lees meer over online assessments

Wij helpen je graag verder

Heb je nog vragen? Neem contact op onze adviseurs

Tom Hattink

Business Development Manager

Pragmatisch en met oog voor resultaat adviseer en ondersteun ik organisaties bij HR gerelateerde uitdagingen, waarbij inzicht in talent centraal staat.

.

t.hattink@gitp.nl

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl