088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Duurzame inzetbaarheid door feedback met impact

Als talent in steeds meer sectoren en organisaties het verschil maakt om te groeien, strategische doelstellingen te realiseren of te transformeren, dan is talent aan boord houden belangrijk. Betrokken en bevlogen medewerkers functioneren en presteren niet alleen beter, ze zien hun werk als bron van energie. Dat heeft ook positieve effecten op verzuim en verloop.

Engagement is dus een niet te onderschatten thema in talentmanagement. Toch blijkt uit verschillende onderzoeken dat slechts 1/3 van de medewerkers zich betrokken en bevlogen voelt bij hun werk. Tijd dus om daar verandering in te brengen.

Download whitepaper Feedbackcultuur

Inzicht in reflectie en feedback

Bij GITP draait alles om inzicht. Dat is de basis om vandaaruit te verbeteren en te ontwikkelen. Als het gaat om engagement kunnen we twee belangrijke pijlers meetbaar maken: reflectie en feedback. Reflectie geeft het beeld hoe iemand naar zijn eigen werk, functie inhoud, team, leidinggevende en klanten kijkt. Feedback vragen medewerkers van collega’s, klanten, leidinggevenden, familie en/of vrienden. Feedback krijgen kan in de vorm van erkenning of waardering, maar ook klachten en kritische verbeterpunten zijn feedback.

GITP heeft verschillende tools ontwikkeld waarmee je direct aan de slag kunt met reflectie en feedback. Een voorbeeld is onze Personal Development Accelerator rapportage, deze combineert talent en feedback op werkgedrag voor optimaal inzicht in ontwikkelpotentieel. Het zijn ‘slechts’ hulpmiddelen om individuele medewerkers en teams te helpen zich verder te ontwikkelen, wendbaarder te worden en een meer open cultuur te creëren.

Onze oplossingen

Online ontwikkel assessment

Ons online ontwikkel assessment biedt een Personal Development Accelerator rapportage, die talent en feedback op werkgedrag voor optimaal inzicht in ontwikkelpotentieel combineert.

 • Combineert werkgedrag en talent
 • Inzicht in ontwikkelpotentieel
 • Op maat gemaakt & modulair
bekijk onze feedback oplossingen

Ontwikkelassessments (live)

Ons op-maat-gemaakte en modulaire ontwikkelassessment wordt voor je samengesteld op functie-niveau en biedt inzicht over talent en feedback op werkgedrag van jou medewerkers.

 • Persoonlijkheidstest & 360 graden feedback
 • Psychologisch interview
 • Serious game
 • Rollenspel
Ontwikkel assessments

Stategisch talentmanagement

Wij geloven in de kracht van talent en dat er voor iedereen ruimte is om te schitteren. Wij begeleiden je binnen jouw organisatie om hier richting aan te geven.

Bekijk onze strategische talentmanagement oplossingen

87%

minder waarschijnlijk dat een betrokken medewerker vertrekt

37%

minder verzuim als jouw medewerker gemotiveerd is

Aan de slag met ons platform

Talent Intelligence Platform

Met je eigen account op ons Talent Intelligence Platform kun je zelf jouw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volg je het assessment van stap tot stap. In je eigen omgeving ontvang je rapportages, adviezen en kun je jouw contracten inzien.

Start ook met het Talent Intelligence Platform

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om je te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform.

contact

Wij helpen je graag

Lisa Abel

Senior adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Joukje van Leusen

Sr. Adviseur

Graag help ik bestuurders, directeuren, managers, professionals én organisaties beter te maken door (zelf)inzicht en ontwikkeling te bieden

Joukje van Leusen is senior adviseur bij GITP. Sinds 1999 actief als HRD-adviseur gericht op het ontwikkelen van mensen in organisaties en het in lijn brengen van talent met de strategie van de organisatie. Voordien was zij tien jaar werkzaam als lijnmanager in het bedrijfsleven.

Kennisdomein:

 • Executive consulting
 • Executive assessments
 • Executive coaching
 • Senior management assessment
 • Senior management coaching
 • Leiderschapsontwikkeling/MD
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • HR-analytics
 • Performance- en competentiemanagement
j.van.leusen@gitp.nl

Rob Pouw

Sr. Adviseur

Ik ga uit van de kracht van mensen, rekeninghoudend met de omgeving waarvan ze deel uitmaken

Nieuwe perspectieven

'Pragmatisch en oplossingsgericht is mijn stijl. Startend vanuit het hier en nu, met de blik gericht op de toekomst. Waar wil je heen? Wat heb je nodig? Wat moet je overboord gooien? Vanuit een rol als adviseur, coach en trainer kan ik organisaties, teams en individuen inzage geven in sterkten, zwakten, waarden en drijfveren. Nieuwe mogelijkheden samen onderzoeken, aan de slag gaan met nieuwe perspectieven, oefenen met nieuw gedrag.'

Van inzicht naar actie

'De aanpak is steeds doelgericht, van inzicht naar actie, het inzetten van de gewenste verandering door het maken van haalbare stappen. Ik zet mijn ervaring in als HR professional, diagnost en coach, manager en gewoon als medemens. Ik ga uit van de kracht van mensen, rekeninghoudend met de omgeving waarvan ze deel uitmaken.'

r.pouw@gitp.nl

Jasper Stuivenberg

Sr. Adviseur/Teamlead

Ik houd me in brede zin bezig met inzicht en ontwikkeling

Ik houd me in brede zin bezig met inzicht en ontwikkeling. Daarbij richt ik me in de praktijk zowel op het individu, het team als de organisatie. Mijn basisrol is assessment adviseur, in de loop der jaren is dit verbreed met (team)coaching, organisatieadvies, loopbaanadvies en sales- en accountmanagement.

Mijn achtergrond als psycholoog heb ik een aantal jaar geleden kunnen aanvullen met een bedrijfskundige opleiding, waardoor ik als adviseur een brug kan slaan tussen een psychologische en een bedrijfskundige benadering van mens en organisatie. Vanaf 1 januari 2019 combineer ik mijn rol van adviseur met de functie van Teamlead Consultancy, waarin ik een team van dertien consultants aanstuur, die werkzaam zijn vanuit de regio's Amsterdam en Groningen

j.stuivenberg@gitp.nl