088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP12

Snel resultaat met de juiste inzichten via onze digital tools

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools. We stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunt u gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Geef mij advies over inzet van digital tools

Resultaat

Waarom Digital Tools?

Portret GITP16

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze assessment- en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen. Onze rapportages maken gedrag, cognitie, persoonlijkheid en drijfveren van medewerkers inzichtelijk.

Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. Op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau.

Voordelen

  • Talentdata overzichtelijk in uw klantportal
  • Eigen regie en grip op kosten
  • Modulair en schaalbaar
  • Wetenschappelijk bewezen kwaliteit
  • Klantenservice en consultancy dienstverlening

Onze toepassingen

Digital selectie tools

Match en selecteer de beste medewerker voor uw functie

Interactie GITP3
Bekijk onze selectie oplossingen

Digital Ontwikkel tools

Versnel ontwikkeling, versterk performance

Portret GITP1
Bekijk onze ontwikkel oplossingen

Digital preselectie tools

Identificeer kwaliteiten en talenten van grote groepen medewerkers.

Portret GITP9
Bekijk onze preselectie oplossingen

Strategisch talentmanagement

Onze adviseurs hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen.

Context GITP4
Bekijk consultancy dienstverlening

180.000

afnames online assessment

480

klanten

Klantcasus

Damen Shipyards wil blijvend innoveren op internationale markt

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?


Betrouwbaarheid en kwalteit staat bij ons voorop! Voordat u aan zelf aan de slag gaat zijn er een aantal stappen die we samen met u doorlopen

inrichten portal

Op basis van uw wensen en toepassingen richten wij uw portal voor u in.

Certificatietraining

Wij verzorgen een certificatie training u voor de gekozen digital tools. U leert de resultaten juist interpreteren en waardevrij terugkoppelen

Zelf aan de slag

U kunt nu zelf aan de slag met uitzetten en terugkoppelen van de deelnemers. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

Start direct

Snel aan de slag? Onze consultants staan voor u klaar!

Interactie GITP9

Advies bij de implementatie van onze geavanceerde oplossingen voor het identificeren, matchen en ontwikkelen van talent? Onze consultants hebben veel expertise en ervaring met de implementatie van HR-oplossingen.

Ondersteunende diensten digital tools

Toch liever concreet advies van een deskundig assessment psycholoog?

Of u nu een kandidaat zoekt voor uw key positie, uw gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor uw high potentials. Welke vraag u ook heeft, wij maken het assessment voor u standaard op maat.

Contact

Wij helpen u graag verder

Tom Hattink 3329 360x450

Tom Hattink

Business Development Manager

Pragmatisch en met oog voor resultaat adviseer en ondersteun ik organisaties bij HR gerelateerde uitdagingen, waarbij inzicht in talent centraal staat.

.

t.hattink@gitp.nl
Floortje Snels 3343

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl
Sander rooken

Sander Rooken

Accountmanager

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is mijn basishouding richting de klant

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is mijn basishouding richting m’n relaties, essentieel als je dienstverlening verkoopt, o.a. mijn consciëntieusheid helpt mij hierbij. Samen met collega’s als een tandem fungeren richting de klant en een sturende aanvoerder rol van een accountteam bij grotere opdrachten.

s.rooken@gitp.nl