088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Gericht investeren in talent ontwikkeling

Certificatietraining Develop Premium

In deze certificatietraining staat ontwikkeling centraal. Je maakt kennis met de theoretische uitgangspunten en onderliggende bouwstenen van de Personal Development Accelerator rapportage.

  • Waardevrij en objectief ontwikkelgesprekken voeren
  • Scherp zicht geven op kansrijke ontwikkelmogelijkheden
  • Verdiepingsslag maken op talentidentificatie en ontwikkelpotentieel
  • Concrete handvatten om persoonlijke ontwikkeling versneld en effectief in te zetten

werkwijze

Werkwijze

Voorbereiding

Als voorbereiding op de klassikale training doorloop je een e-learningmodule waarin je kennis op doet over de theoretische uitgangspunten van de Reflector Big Five Personality en Reflector 360. Ook vul je zelf vragenlijsten in om jouw eigen Personal Development Accelerator rapportage te genereren.

Tijdsindicatie: 2 uur

Training

De certificatietraining beslaat in totaal 1,5 dag waarin oefenen centraal staat. Op dag 1 ga je op basis van de inzichten uit de eigen rapportage concreet aan de slag en leer je de uitkomsten om te zetten naar praktische tips en ontwikkelstrategieën. Ook wordt er een basis neergezet voor een goed ontwikkelgesprek aan de hand van gespreksmodellen en andere documentatie.

Enkele weken na de eerste dag kom je een dagdeel terug voor het live certificatiemoment. Individueel en in duo’s oefen je opnieuw met het voeren van een gesprek, dit keer met een trainingsacteur. De dag wordt afgesloten met het daadwerkelijke individuele certificatiemoment.

Tijdsindicatie: 1,5 dag

LET op: bij virtuele training kan het programma afwijken. De certificatie is bij virtuele training door middel van e-certificatie.

Data develop premium

data

Er zijn geen trainingen meer gepland voor de develop premium. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met customer support. We denken graag met je mee.

contact

Wij helpen je graag!

Lisa Abel

Senior adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

  • Management consulting
  • Talent management
  • Digital tools
  • Online assessment
  • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl