Veiligheid

Waarborging van de veiligheid van onze systemen en jouw data.
Algemene pagina privacyverklaring Header

Kwaliteit en veiligheid staat bij GITP hoog in het vaandel. Daarom heeft GITP gekozen voor aNewSpring, Vitero en Whereby voor haar online trainingen en virtuele ontmoetingen. Deze keuze is gebaseerd op onze wensen en ambitie op het gebied van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Met deze keuze borgen we uiteraard alle wettelijke eisen en alle richtlijnen vanuit onze ISO-certificering en die vanuit de NIP.

ANEWSPRING (NL)

aNewSpring is sinds 2016 het leerplatform voor GITP voor zowel ons open trainingen- als ons Incompany aanbod. We werken al enige tijd met deze bewezen techniek, vooral voor internationaal opererende organisaties.

  • aNewSpring is een SAAS oplossing. Hierdoor zijn deze ruimtes voor de deelnemer makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie
  • aNewSpring biedt optimale privacy. De deelnemer wordt uitgenodigd voor het leerplatform op basis van een link in de email naar een unieke url, voorzien van een toegangscode.
  • aNewSpring is veilig. GITP is eigenaar van alle data die hier staat en wordt aangeboden namens GITP. De data is opgeslagen in hoogwaardige datacenters in Europa en voldoen aan de normen ISO 27001 en ISO9001.
Meer informatie over anewspring

Whereby (no)

Onze coaching, assessments, intakes en personal development classrooms voor trainingen vinden plaats een beveiligde en op de deelnemer(s) ingerichte omgeving in Whereby.

GITP werken al enige tijd met deze bewezen techniek, vooral voor internationaal opererende organisaties.

  • Whereby is een SAAS oplossing. Hierdoor zijn deze ruimtes voor de deelnemer makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie.
  • Whereby biedt optimale privacy. De deelnemer wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een gesprek of bijeenkomst op basis een e-mail naar de url van de eigen online kamer van assessment psycholoog, coach of trainer van GITP. Deze kamer is ‘op slot’ en er is toestemming van de assessment psycholoog, coach of trainer van GITP nodig om toegang te krijgen. De kamer sluit direct na afloop.
  • Whereby is veilig. Het systeem werkt op basis van DTLS-SRTP data encryptie. Chats worden niet opgeslagen. De datacenters van Whereby staan in Europa en voldoen aan de GDPR normen.
Meer informatie over Whereby

Vitero (de)

De klassikale ontmoetingen van onze Virtual Classroom trainingen, vinden plaats in onze eigen Classrooms binnen Vitero.

  • Vitero is een SAAS oplossing. Hierdoor zijn deze ruimtes voor de deelnemer makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie
  • Vitero biedt optimale privacy. De deelnemer wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een gesprek of bijeenkomst op basis van link in email en code. Deze kamer is ‘op slot’ en er is toestemming van de trainer van GITP nodig om toegang te krijgen. Deze voor dit doel ingerichte kamer sluit na iedere Classroom en is daarna niet meer benaderbaar.
  • Vitero is veilig. Tijdens de sessie wordt data versleuteld met een 128-bit blowfish encryptie. Data Het datacenter van Vitero staat in Duitsland en is compliant met Europese en Duitse standaarden voor databeveiliging
Meer informatie over Vitero
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001