088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Eerlijk en betrouwbaar cognitieve capaciteiten testen

Connector Ability

 • Betrouwbare en rechtvaardige selectie door het adaptieve, cultuurarme karakter van de test
 • Taal en culturele achtergrond spelen geen rol
 • Flexibel online testen
 • Door NIP/COTAN en EFPA als goed beoordeeld
vraag een offerte aan
Portret GITP19
vraag een offerte aan

Resultaat

Waarom Cognitieve capaciteiten testen?

CA

Resultaat

Waarom Cognitieve capaciteiten testen?

De arbeidsmarkt wordt steeds diverser en flexibeler. Dit maakt het lastiger de meest getalenteerde mensen binnen te halen. Want hoe vergelijk je werknemers met verschillende vooropleidingen, ervaringen en achtergronden?

De Connector Ability helpt je een eerlijke en onafhankelijke selectie te maken. Met deze taal- en cultuurarme test kun je kandidaten betrouwbaar onderling vergelijken. Vaak gebruiken organisaties de Connector Ability aan het begin van een selectieprocedure.

Bekijk voorbeeldrapportage

277.253

afnames per jaar

151

actieve klanten

Self Service Portal

24/7 toegang tot jouw Self Service Platform

Interactie GITP5

De Connector Ability is een moderne adaptieve capaciteitentest. Medewerkers kunnen de Connector Ability online invullen op elk gewenst moment en op elke locatie naar keuze. Dit kan ook thuis. Tijdens de afname past de moeilijkheidsgraad van de test zich aan op het niveau van de deelnemer. Zo krijgt elke deelnemer een eigen unieke serie vragen voorgelegd.

 • GITP Servicedesk ondersteunt je bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Platform.
 • Met behulp van deze portal kun je 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers. Deelnemers kunnen de test op elke gewenste locatie invullen.
 • Voor de interpretatie en terugkoppeling van resultaten van Connector Ability is certificering vereist. GITP verzorgt deze certificatietraining. Met de certificatie ben je bevoegd de testresultaten te interpreteren en het rapport na te bespreken met de deelnemer. Zo is de test volledig in eigen beheer afnemen.
Self Service Portal

customer support

Wij helpen je graag verder!

Lisa Abel Adviseur GITP

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl
Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl