088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP9

Certificering & Erkenning

Kwaliteit waarborgen

Kwaliteit staat bij GITP hoog in het vaandel. Daarom passen we diverse internationale kwaliteitsstandaarden toe in onze organisatie. Wij vragen certificerende instellingen ons jaarlijks kritisch tegen het licht te houden. Zodat we geen blinde vlekken gaan vertonen en continu blijven leren en verbeteren, zodat we u als opdrachtgever steeds de beste kwaliteit blijven leveren.

ISO 9001:2015

EIK ISO NL kleur 0

ISO 9001:2015

Dit is de internationale norm waarin de eisen voor

kwaliteitsmanagementsysteem worden beschreven. Een kwaliteitsmanagementsysteem is bedoeld om klanten de zekerheid te bieden dat zij de (kwaliteit van) diensten en producten die ze verwachten ook daadwerkelijk geleverd krijgen, en om de organisatie te laten leren van ervaringen, zodat ze steeds beter wordt in het tevredenstellen van haar klanten.

ISO 27001:2013

ISOIEC 27001 CERTIFIED positive RGB

ISO 27001:2013

Dit is de internationale norm waarin de eisen voor een managementsysteem voor informatiebeveiliging worden beschreven. Ook in het managementsysteem voor informatiebeveiliging is continu leren van ervaringen en op zoek gaan naar verbetering de onderlegger van het systeem. Door deze certificering zijn klanten en deelnemers ervan verzekerd dat hun informatie en persoonsgegevens adequaat zijn beschermd en dat hier door ons vertrouwelijk mee wordt omgegaan.

NIP

Images

NIP

Assessmentpsychologen zijn verbonden aan het NIP en gebonden aan de NIP Beroepscode.

KEURMERK NRTO

NRTO keurmerk Gecertificeerd Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

KEURMERK NRTO

GITP is lid van de NRTO

Wij hanteren bij opleidingsactiviteiten de gedragscode NRTO.


PARTNER MVO NEDERLAND

Logo MVO Nederland

PARTNER MVO NEDERLAND

GITP is partner van MVO Nederland.