088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Meer inzicht in online tools voor optimaal gebruik

GITP Academy

Leer wetenschappelijke inzichten praktisch duiden met de gratis e-learning in de GITP Academy. Maak kennis met de online assessments en leer vlot rapportages te interpreteren en waardevrij en neutraal terug te koppelen aan de deelnemer.

Behoefte aan meer diepgang? In de verdiepende certificatietrainingen krijg je meer inzicht in onze online HR-tools en oefen je met het bespreken van assessmentresultaten. Zo hebben de digital tools van GITP nog meer toegevoegde waarde. Voor jouw organisatie én voor deelnemers.

Kwaliteit

Juiste interpretatie en terugkoppeling van onze tools

In onze verdiepende certificatietrainingen maak je kennis met de theoretische uitgangspunten van de vragenlijsten. Vervolgens leer je de rapportages te interpreteren en oefen je met het waardevrij en neutraal terugkoppelen aan de deelnemer.

Alleen als je deze vaardigheden beheerst, hebben de tools daadwerkelijk toegevoegde waarde voor jouw HR-praktijk en organisatie. En kun je de testdeelnemer feedback geven voor gerichte ontwikkeling en loopbaankeuzes. Bovendien dragen de certificatietrainingen bij aan jouw verdere ontwikkeling als professional.

Onze certificatietrainingen op een rij

Match Premium Training

In de certificatietraining Match Premium leer je om snel en eenvoudig inzicht in het talent van de kandidaat/medewerker te krijgen en deze te matchen met relevante competenties

meer informatie

Develop training

De certificatietraining Develop is als aanvulling op de volledig doorlopen en afgeronde certificatietraining Match Premium.

meer informatie

Develop Premium Training

In de certificatietraining Develop Premium leer je hoe je medewerkers inzicht kunt geven in talenten en eigen werkgedrag

meer informatie

Career Scan

Maak voor elke medewerker een gedegen en betrouwbare loopbaanscan.

meer informatie

contact

Wij helpen je graag verder

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

  • Management consulting
  • Talent management
  • Digital tools
  • Online assessment
  • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl

Lisa Abel

Senior adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl