088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Career scan, dé loopbaanscan voor in- en externe mobiliteit

Loopbaanontwikkeling vanuit de kracht van uw medewerkers

 • Loopbaanontwikkeling vanuit de kracht van uw medewerkers
 • Inspiratie door voorbeeldfuncties
 • Inzicht in: wie ben je, wat wil je, wat kan je?
 • Onderzoekt geschiktheid voor zelfstandig ondernemerschap
 • Ontwikkeltips voor verborgen competenties
vraag offerte aan
vraag offerte aan

resultaat

Waarom de Career Scan?

resultaat

Waarom de Career Scan?

U heeft continu te maken met veranderingen als reorganisatie, krimp of koerswijziging. Dat zorgt voor nieuwe ambities. Én voor nieuwe uitdagingen voor uw medewerkers. Hoe begeleidt u medewerkers in een organisatie die constant in beweging is? En hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers mobiel blijven?

De Career Scan begint bij uw medewerker. De vragenlijst legt verband tussen persoonlijkheid, competenties, kwaliteiten, loopbaanwaarden en beroepsvelden. In de Career Scan zit bovendien een unieke check die aantoont in welke mate uw medewerker zijn sterke en minder sterke kanten in uw organisatie heeft ontwikkeld. Dit gebeurt aan de hand van een 360 graden feedback vragenlijst. Deze vragenlijst neemt zowel de functie-specifieke competenties mee, als de competenties die goed en minder goed passen bij het persoonlijkheidsprofiel van uw medewerker.

Bekijk voorbeeldrapportage

start direct

Aan de slag

start direct

Aan de slag

U kunt snel zelfstandig aan de slag met de Career Scan.

 • GITP Servicedesk ondersteunt je bij de inrichting van de gebruiksvriendelijke Self Service Portal
 • Met behulp van deze portal kun je 24/7 vragenlijsten uitzetten voor deelnemers. Deelnemers kunnen de test op elke gewenste locatie invullen.
 • Voor de interpretatie en terugkoppeling van resultaten van Career Scan is certificering vereist. GITP verzorgt deze certificatietraining. Met de certificatie ben je bevoegd de testresultaten te interpreteren en het rapport na te bespreken met de deelnemer. Zo kun je de test volledig in eigen beheer afnemen.
plan uw career scan certificatietraining

Toch liever concreet advies van een deskundig assessment psycholoog?

Of u nu een kandidaat zoekt voor uw key positie, uw gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor uw high potentials. Welke vraag u ook heeft, wij maken het assessment voor u standaard op maat.

contact

Wij helpen u graag verder!

Lisa Abel

Senior adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl