088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Ontwikkelassessment - Brengt talent verder

Wil je het potentieel van jouw medewerkers optimaal benutten? Ontwikkelassessments kunnen daarin bijdragen. Met een ontwikkelassessment breng je het ontwikkelpotentieel voor een specifieke functie van jouw medewerker in kaart. Met de resultaten uit een ontwikkelassessement kun je samen met jouw medewerker de ontwikkeling op zowel persoonlijk als intellectueel gebied verbeteren. Als je medewerkers op de top van hun kunnen presteren en met plezier aan het werk zijn, levert dat jouw organisatie een optimaal resultaat. GITP kan je daarbij helpen.

Ontwikkelassessment offerte aanvragen

Doel

Wat is een ontwikkel assessment?

Doel

Wat is een ontwikkel assessment?

Met een ontwikkel assessment breng je de persoonlijke ontwikkelpunten en leerbehoeften van jouw medewerkers voor een bepaalde functie in kaart. Van junior ontwikkel assessments tot bestuurder professional ontwikkel assessments: ontdek welk talent je binnen jouw organisatie in huis hebt en wat de doorgroeimogelijkheden binnen iedere loopbaanfase zijn. Hoe bewegen jouw medewerkers mee met de ontwikkelingen van het bedrijf? Zijn ze futureproof? Kan een medewerker zich binnen afzienbare tijd ontwikkelen naar het gewenste niveau en wat is hierbij de beste ontwikkelstrategie? Een ontwikkelassessment geeft je onderbouwd antwoord op deze vragen.

Daarom een ontwikkelassessment van GITP:

 • Inzicht in het ontwikkelpotentieel van jouw medewerker(s)
 • Een concreet ontwikkeladvies en -strategie
 • Een interactieve, uitdagende leerervaring
 • Geschikt voor elk functieniveau
 • De hoogste standaard in security en kwaliteit: ISO, NIP, COTAN

Resultaat

Een passende ontwikkelstrategie door een ontwikkelassessment

Resultaat

Een passende ontwikkelstrategie door een ontwikkelassessment

Na afloop van het assessment heb je helder voor ogen wat jouw medewerker in huis heeft en hoe je dit potentieel op een slimme manier door ontwikkelt. Je weet precies hoe je jouw medewerker kunt ondersteunen, motiveren en begeleiden in zijn of haar ontwikkeling. Een ontwikkelassessment helpt je jouw medewerkers nog succesvoller en effectiever in te zetten.


Offerte voor jouw assessment aanvragen

Kies een ontwikkelassessment voor elke loopbaanfase

Junior Ontwikkel Assessment

Speciaal afgestemd op jouw high potential.

Lees meer over dit assessment

Professional Ontwikkel Assessment

Geeft een totaalbeeld van jouw professional.

Lees meer over dit assessment

Senior Professional Ontwikkel Assessment

Geeft een duidelijk antwoord in cruciale selectie- en ontwikkelvragen.

Lees meer over dit assessment

Directeur Professional Ontwikkel Assessment

Glashelder beeld van de kansen en risico’s voor deze strategische functie.

Lees meer over dit assessment

Bestuurder Professional Ontwikkel Assessment

Jouw bestuurder in relatie tot omgeving en opdracht.

Lees meer over dit assessment

De juiste keuze, jouw keuze

Altijd antwoord op jouw vraag!

Er zijn veel manieren waarop we kijken, vragen stellen en onderzoeken. Dat maakt ons flexibel waardoor wij assessments kunnen aanpassen aan jouw vragen, adviesbehoeften en budget. ​

Essential

Meer zekerheid om een beslissing te ondersteunen door meer inzicht en een breder beeld van de kandidaat. ​

Economy

Een snellere, voordeligere en beperktere assessmentoplossing.

6.000

Live assessments per jaar

2.200

Actieve klanten

Bekijk hier hoe OASEN assessments succesvol inzet

contact

Wij helpen je graag

Marloes Hoiting

sr. Adviseur

Waarom doen mensen de dingen die ze doen?

Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Wat drijft hen en waardoor zijn ze gevormd? Hoe kunnen ze het beste uit zichzelf halen en organisaties naar een hoger plan tillen? Organisaties hebben baat bij zelfreflectieve, gemotiveerde mensen die op juiste plek zitten. Na een assessment of coaching heeft iemand een scherp beeld van zichzelf en zijn/haar gedrag, meer grip op eigen kwaliteiten en valkuilen én aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling van zowel sterktes als zwaktes.

Vanuit mijn achtergrond in psychologie en bedrijfskunde denk ik graag mee in de ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn voorkeur gaat uit naar integrale trajecten: een combinatie van inzicht én ontwikkeling, van individu of team. Mijn werkwijze is persoonlijk, nieuwsgierig, laagdrempelig en kritisch spiegelend, altijd vanuit een positieve en oprechte benadering.

Kennisdomein:

 • Assessmentpsychologie
 • Coaching
m.hoiting@gitp.nl

Bouke Rutten

Sr. Adviseur

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'. Het is zeer boeiend om hen, in hun loopbaan, verder te helpen door intensief met ze in gesprek te zijn, gericht feedback te geven op hun gedrag en te denken in mogelijkheden. In eerste instantie beoordeel ik gedrag. Met de bevindingen in m ́n hand buig ik het echter om naar kansen. Deze moeten wel realistisch zijn. Het gaat om het creëren van inzicht, het bepalen van de gewenste ontwikkelrichting en vervolgens het realiseren van daadwerkelijke persoonlijke groei.

Kennisdomein:

 • Assessments
b.rutten@gitp.nl

Annick Raymakers

Sr. Adviseur

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid

Ik ben een bevlogen, enthousiaste adviseur, die vooral goed thuis is in de zakelijke, financiële en commerciële dienstverlening. Ik heb een internationale focus omdat ik jarenlang in het buitenland heb gewoond en gewerkt.

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid. Daarmee ben ik in staat inhoudelijke oplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij de vraag van onze klanten.

Door persoonlijke levenservaringen gesterkt zoek ik vooral naar de positieve kant van een vraagstuk. Ik ben betrokken bij gesprekspartners. Het tot stand brengen van verbinding tussen partijen geeft mij bij uitstek energie.

Kennisdomein:

 • Assessment & Advies
 • Corporate accountmanagement
 • Coaching
a.raymakers@gitp.nl

FAQ ontwikkel assessment