Je bevindt je hier:

Assessments

Krijg inzicht in de fit tussen talent, functie en organisatie.

Onze assessments

Betere en strategisch onderbouwde HR-beslissingen maken? Dat kan door middel van assessments die jou inzicht geven in iemands kwaliteiten, drijfveren en potentie. Aan de hand van jouw assessmentvraag kunnen wij een passende oplossing samenstellen. De uitkomst kan een fullservice of selfservice oplossing zijn. Lees hier meer over het verschil tussen deze twee. 

FullserviceSelfservice

Deelnemers

Ben je uitgenodigd voor een assessment van GITP? Bereid je dan alvast voor met filmpjes over de assessmentdag, tips, meest gestelde vragen en het oefenen van online tests en vragenlijsten.

LEES MEER

Individuele assessments

Individuele assessments

Met een van onze individuele assessments krijg je inzicht in de fit tussen talent, functie en organisatie van een individu. Dit kan bijvoorbeeld een sollicitant zijn of een (toekomstige) medewerker.

Doelgroepassessments

Doelgroepassessments

Onze doelgroepassessments geven inzicht in de talenten, vaardigheden, drijfveren en ontwikkelpotentie van (toekomstige) topmanagers, commissarissen en toezichthouders.

Leadership Games

Online Serious Games

Een serious game is een praktijksimulatie in de vorm van een online game. Hoe iemand reageert tijdens de game, geeft inzicht in de manier waarop diegene omgaat met diverse situaties.

Na het assessment

En na het assessment?

Na het assessment heeft de medewerker inzicht in de te ontwikkelen competenties. Met deze nieuwe motivatie kan de medewerker starten met een Personal Competence Training.

Waarom bij GITP?

  • Geschikt voor elk functieniveau
  • Altijd persoonlijke en servicegerichte begeleiding van experts met kennis van organisaties, teams en individuen
  • Hoogste standaard in security en kwaliteit: ISO, NIP, COTAN

Assessment voorbereiden

Ben je uitgenodigd voor een assessment van GITP? Bereid je dan alvast voor met filmpjes over de assessmentdag, tips, meest gestelde vragen en het oefenen van online tests en vragenlijsten.

Lees meer

Populair

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Whitepaper Feedbackcultuur
Vraag het onderzoeksrapport gratis aan.

Darkside webinar (gratis)
Het effect van de darkside op leiderschap.

Direct naar
Werken bij GITP

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures