088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Portret GITP14

Assessments voor elke loopbaanfase

Wij geloven in de kracht van talent en de uniekheid van mensen. Daarom bewegen onze assessments mee met de fasen van een loopbaan, uw behoefte aan inzicht of aan uw budget.

Onze live assessments geven u inzicht in iemands kwaliteiten, drijfveren, persoonlijkheid en potentie. Hiermee maakt u beter onderbouwde HR-beslissingen.

U bepaalt hoe ver wij moeten gaan in het bieden van inzicht, geven van advies en het in beeld brengen van talent. We hebben voor iedere vraag en behoefte een assessmentvariant in twee lijnen: Essential en Economy.

Offerte voor uw assessment aanvragen

Live assessments op afstand

INZICHTEN DIE PRIKKELEN, UITDAGEN EN CONFRONTEREN.

Interactie GITP11

Live assessments zijn online uitstekend in te zetten als u een kwalitatief hoogwaardig inzicht wilt krijgen in de geschiktheid van kandidaten of het ontwikkelpotentieel van medewerkers. De online live assessments van GITP zorgen ervoor dat uw selectie- en ontwikkeltrajecten door blijven gaan, ook in de periode waarin we elkaar minder kunnen zien maar wel verbonden zijn.

  • Meer flexibiliteit
  • Geen reistijd
  • Professionele en veilige online omgeving
Klantwaardering: 7,8
Deelnemers waardering: 8,0
81% van onze klanten beveelt het online assessment aan
Offerte voor uw assessment aanvragen

Kies uw live assessment voor elke loopbaanfase

Junior Professional Assessment

Speciaal afgestemd op uw high potential.

Portret GITP4
Lees meer over dit assessment

Professional Assessment

Geeft een totaalbeeld van uw professional.

Portret GITP10
Lees meer over dit assessment

Senior Professional Assessment

Geeft een duidelijk antwoord in cruciale selectie- en ontwikkelvragen.

Portret GITP11
Lees meer over dit assessment

Directeur Assessment

Glashelder beeld van de kansen en risico’s voor deze strategische functie.

Portret GITP6
Lees meer over dit assessment

Bestuurder/C-level Assessment

Uw bestuurder in relatie tot omgeving en opdracht.

Interactie GITP7
Lees meer over dit assessment

Functie Specifiek Assessment

Uw assessment speciaal afgestemd op uw functie

Interactie GITP18
Bekijk alle functie specifieke assessments

Bekijk hier hoe OASEN assessments succesvol inzet

De juiste keuze, uw keuze

Altijd antwoord op uw vraag!

Er zijn veel manieren waarop we kijken, vragen stellen en onderzoeken. Dat maakt ons flexibel waardoor wij assessments kunnen aanpassen aan uw vragen, adviesbehoeften en budget. ​

Interactie GITP19

Essential

Meer zekerheid om een beslissing te ondersteunen door meer inzicht en een breder beeld van de kandidaat. ​

Economy

Een snellere, voordeligere en beperktere assessmentoplossing.

6.000

Live assessments per jaar

2.200

Actieve klanten

Talent Intelligence Platform

Aan de slag met ons platform

Met uw persoonlijke account op ons Talent Intelligence Platform kunt u zelf uw assessments selecteren, inrichten en plannen. Via Track & Trace volgt u het assessment van stap tot stap. In uw eigen omgeving ontvangt u rapportages, adviezen en kunt u uw contracten inzien.

Maak nu uw account aan

Talent ontwikkelt zich snel. Maar wij gelukkig ook. Want talentontwikkeling is wat we doen. Dag in, dag uit. We staan klaar om u te helpen en dat kan nu nog makkelijker met het Talent Intelligence Platform (TIP).
Interactie GITP13

Liever alles zelf doen?

Ontdek onze digital tools

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze assessment- en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen.

Onze rapportages maken cognitie, persoonlijkheid, drijfveren en gedrag van medewerkers inzichtelijk. Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. 24/7 beschikbaar in uw eigen online omgeving.

contact

Wij helpen u graag

Marloes Hoiting 9157

Marloes Hoiting

sr. Adviseur

Waarom doen mensen de dingen die ze doen?

Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Wat drijft hen en waardoor zijn ze gevormd? Hoe kunnen ze het beste uit zichzelf halen en organisaties naar een hoger plan tillen? Organisaties hebben baat bij zelfreflectieve, gemotiveerde mensen die op juiste plek zitten. Na een assessment of coaching heeft iemand een scherp beeld van zichzelf en zijn/haar gedrag, meer grip op eigen kwaliteiten en valkuilen én aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling van zowel sterktes als zwaktes.

Vanuit mijn achtergrond in psychologie en bedrijfskunde denk ik graag mee in de ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn voorkeur gaat uit naar integrale trajecten: een combinatie van inzicht én ontwikkeling, van individu of team. Mijn werkwijze is persoonlijk, nieuwsgierig, laagdrempelig en kritisch spiegelend, altijd vanuit een positieve en oprechte benadering.

Kennisdomein:

  • Assessmentpsychologie
  • Coaching
m.hoiting@gitp.nl
Bouke Rutten 7248

Bouke Rutten

Sr. Adviseur

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'. Het is zeer boeiend om hen, in hun loopbaan, verder te helpen door intensief met ze in gesprek te zijn, gericht feedback te geven op hun gedrag en te denken in mogelijkheden. In eerste instantie beoordeel ik gedrag. Met de bevindingen in m ́n hand buig ik het echter om naar kansen. Deze moeten wel realistisch zijn. Het gaat om het creëren van inzicht, het bepalen van de gewenste ontwikkelrichting en vervolgens het realiseren van daadwerkelijke persoonlijke groei.

Kennisdomein:

  • Assessments
b.rutten@gitp.nl
Annick Raymakers 9512

Annick Raymakers

Sr. Adviseur

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid

Ik ben een bevlogen, enthousiaste adviseur, die vooral goed thuis is in de zakelijke, financiële en commerciële dienstverlening. Ik heb een internationale focus omdat ik jarenlang in het buitenland heb gewoond en gewerkt.

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid. Daarmee ben ik in staat inhoudelijke oplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij de vraag van onze klanten.

Door persoonlijke levenservaringen gesterkt zoek ik vooral naar de positieve kant van een vraagstuk. Ik ben betrokken bij gesprekspartners. Het tot stand brengen van verbinding tussen partijen geeft mij bij uitstek energie.

Kennisdomein:

  • Assessment & Advies
  • Corporate accountmanagement
  • Coaching
a.raymakers@gitp.nl