088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Assessment voorbereiden

Oefentesten

Haal het maximale uit je assessment

Haal het maximale uit een assessment door de verschillende onderdelen van het assessment te oefenen. Oefen online tests en vragenlijsten en lees tips over intelligentietest, persoonlijkheidsvragenlijst, serious games, interview en rollenspel.

Naar de oefentesten

Video

Hoe ziet een assessment er bij GITP uit?

Wat kun je verwachten bij een assessment van GITP? Hoe kun je je voorbereiden? Bekijk de video en zie hoe jouw assessmentdag een inspirerende dag kan zijn

Bekijk de video

Onderdelen uitgelicht

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het assessment, voorafgaand of achteraf? Bekijk hier een overzicht van vragen en antwoorden die je kunnen helpen.

oefentest

Gebruik ter voorbereiding de gratis oefentesten aangeboden door GITP

Maak je binnenkort een test of assessment van GITP?

Wij adviseren je om voorafgaand aan het maken van je test of assessment de oefentest(en) van GITP uit te voeren ter voorbereiding hierop. Deze oefentest(en) zijn door ons ontwikkeld en zijn inhoudelijk en qua lay-out vergelijkbaar met de echte test. Onze oefentests sluiten daarom het best aan op de test die je straks gaat maken. Bovendien is het gebruik van deze oefentest(en) gratis!

Er bestaan diverse websites die oefentest-pakketten aanbieden. Met die pakketten kun je jezelf voorbereiden op het maken van een test of assessment. Let op! Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met GITP. Het oefenmateriaal dat door deze partijen wordt aangeboden is niet door ons ontwikkeld en daarmee niet altijd representatief voor de testen die je straks gaat maken. Het gebruik van een andere oefentest dan de door ons aangeboden oefentesten is voor je eigen rekening en risico.

naar de gratis oefentest

Contact

Wij helpen je graag verder