088 - 448 70 00 Inloggen
Portret GITP16

Assessment voorbereiden

Haal het maximale uit uw assessment

Interactie GITP18

Haal het maximale uit een assessment door de verschillende onderdelen van het assessment te oefenen. Oefen online tests en vragenlijsten en lees tips over intelligentietest, persoonlijkheidsvragenlijst, serious games, interview en rollenspel.

Heeft u vragen over het assessment, voorafgaand of achteraf? Bekijk hier een overzicht van vragen en antwoorden die u kunnen helpen.

Bekijk veelgestelde vragen

oefentest

Gebruik ter voorbereiding de gratis oefentesten aangeboden door GITP | PiCompany

Maakt u binnenkort een test of assessment van GITP | PiCompany?

Wij adviseren u om voorafgaand aan het maken van uw test of assessment de oefentest(en) van GITP | PiCompany uit te voeren ter voorbereiding hierop. Deze oefentest(en) zijn door ons ontwikkeld en zijn inhoudelijk en qua lay-out vergelijkbaar met de echte test. Onze oefentests sluiten daarom het best aan op de test die u straks gaat maken. Bovendien is het gebruik van deze oefentest(en) gratis!

Er bestaan diverse websites die oefentest-pakketten aanbieden. Met die pakketten kunt u zich voorbereiden op het maken van een test of assessment. Let op! Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden met GITP | PiCompany. Het oefenmateriaal dat door deze partijen wordt aangeboden is niet door ons ontwikkeld en daarmee niet altijd representatief voor de testen die u straks gaat maken. Het gebruik van een andere oefentest dan de door ons aangeboden oefentesten is voor uw eigen rekening en risico.

naar de gratis oefentest

Onderdelen uitgelicht

Contact

Wij helpen u graag verder