Van HR naar
talent-oplossingen

Jouw organisatie versterken en diepgaand inzicht in de kwaliteiten van jouw kandidaten of medewerkers en hun ontwikkelpotentieel?

We bieden inzicht voor het nemen van objectieve en onderbouwde HR-beslissingen en praktisch advies voor het effectief selecteren, inrichten en ontwikkelen van jouw teams en organisatie. Kennismaken met de talent oplossingen van GITP?

Hr oplossingen Header

Voor ieder talentvraagstuk een passende oplossing

Alles verandert, en toch ook niet. In organisaties vormen de medewerkers het onderscheidend vermogen dat het succes van de organisatie bepaalt. Het beheren van personeel, talentwerving, prestatiebeoordelingen, loopbaanontwikkeling en meer, vraagt om flexibele en doeltreffende methoden. In onze talent-oplossingen gebruiken we beproefde instrumenten om snel en gericht de beste inzichten te genereren. Die unieke kennis stelt organisaties in staat om betere beslissingen te nemen en met succes de uitdagingen aan te gaan in de snel veranderende omgeving.

Hr oplossingen selecteer geschikt talent 700x404px

Talent selectie

Verlaag de kans op een mismatch. De selectie-oplossingen van GITP bieden een onafhankelijk en objectief inzicht en advies. Zo kun je erop vertrouwen dat de nieuwe medewerker een aanwinst is voor de organisatie.

Hr oplossingen ontwikkel talent 700x404px

Talent ontwikkeling

Je wilt altijd het beste in medewerkers naar boven halen. Want als zij op de top van hun kunnen presteren en met plezier aan het werk zijn, levert dat de organisatie een optimaal resultaat. GITP ondersteunt bij de ontwikkeling van talent.

Hr oplossingen loopbaanperspectief 700x404px

Loopbaanperspectief

Hoe begeleid je medewerkers in een organisatie die constant in beweging is? En hoe zorg je voor duurzame inzetbaarheid van je personeel? De oplossingen van GITP helpen.

Hr oplossingen i d 700x404px

Inclusie & diversiteit

De veelzijdigheid van perspectieven en talenten helpen organisatie om te gaan met de uitdagingen van vandaag. GITP ondersteunt organisaties op het gehele spectrum van inclusie en diversiteit.

Hr oplossingen strategisch talent man 700x404px

Strategisch talent management

Inzicht in (beschikbaar) talent zorgt ervoor dat je snel en wendbaar in kunt spelen op marktontwikkelingen. Het geeft je de kennis om talent optimaal te benutten en ontwikkelen. GITP begeleidt strategisch talent management met data, inzicht en advies.

Hr oplossingen leiderschap 700x404px

Leiderschap

De dynamiek in de markt en maatschappij vraagt om duidelijkheid en robuustheid. Leiders die richting kiezen, visie ontwikkelen, resultaten halen en verantwoordelijkheid nemen. GITP ontdekt en ontwikkelt leiders van nu en de toekomst.

Neurolytics 700x404px

Competentiemanagement

Welke talenten heb je nodig om jouw organisatiedoelen te bereiken? En hoe komen deze talenten terug in de functieprofielen? Competentiemanagement zorgt voor de vertaling van strategie doelstellingen van de organisatie naar competentieprofielen voor functies en rollen binnen de organisaties.

Diensten incompany maatwerk 700x404px

Incompany trainingen

Stapsgewijs steeds betere resultaten behalen? Je organisatie laten groeien? Jouw uitdaging vraagt om een samenwerkingspartner die meedenkt, de juiste vragen stelt, en jouw team(s) naar een hoger niveau brengt. GITP helpt je verder.

Deze klanten ondersteunen wij met onze talent-oplossingen

Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001