MOVE2 0

Samenwerking MOVE en GITP Ontwikkeling

Een bijdrage leveren aan mensen, organisaties en aan de samenleving, dat zit in het DNA van GITP Ontwikkeling. We doen dat elke dag doordat we onze expertise inzetten om de wisselwerking tussen mensen en organisaties te optimaliseren: de juiste mens op juiste plek krijgen, authentiek en verantwoordelijk leiderschap ontwikkelen dat mensen laat schitteren én tot resultaten brengt, samenwerking en communicatie stimuleren waarin de menselijke maat als succesfactor in organisaties werkt. Dat alles in de wetenschap dat werk een belangrijk element in onze samenleving is: als bron van inkomsten, zingeving en ontplooiing.

MOVE EN GITP ONTWIKKELING

Samenwerking

We zijn in contact gekomen met Move die op een andere manier dicht bij de samenleving opereert: Move doet projecten met jonge gedetineerden waarin zij worden gestimuleerd om ondernemend te zijn met hun leven. Move brengt hiervoor ze in deze moeilijke situatie (weer) in contact met hun talenten, daagt uit, bouwt vertrouwen en zelfvertrouwen op.

Ook doet Move projecten met politiemensen om hen te ondersteunen in de communicatie met jongeren binnen de straatcultuur. Jongeren, die vaak als probleemjongeren worden gezien. Beter begrip leidt tot meer mogelijkheden om lastige situaties met de jongeren in goede banen te leiden door in gesprek te blijven.

GITP Ontwikkeling vindt dit maatschappelijk belangrijk en sympathiek werk. Wij vinden dat Move dit doet op een buitengewoon aansprekende en inspirerende manier. Direct, confronterend waar nodig, in verstaanbare taal, actiegericht, maar ook dichtbij, waarderend en ondersteunend.

Move en GITP delen maatschappelijke betrokkenheid én het streven naar kwaliteit. Daarop hebben wij elkaar gevonden en dat is de basis voor deze samenwerking.

Daarom bevelen wij Move hier aan in uw aandacht! En delen wij onze kennis met hen en ondersteunen Move desgewenst met adviezen.

Meer weten over Move?

Ga naar de website
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001