Ellen Wissels 3302

Adviseur

Persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil. Als trainer en coach begeleid ik professionals graag bij hun ontwikkeling. Dat doe ik vanuit mijn achtergrond en interesse in communicatie, psychologie en persoonlijke leiderschap.

Vanuit verbinding komt ontwikkeling tot stand

Ik help anderen bij het ontdekken en inzetten van hun talenten en bij het ontwikkelen van vaardigheden. De leertrajecten die ik ontwikkel en train sluiten aan bij de werkpraktijk van de deelnemers met herkenbare voorbeelden en situaties. De trajecten hebben zo direct effect op zowel de deelnemer zelf als op de organisatie in zijn geheel.

In mijn trainingen staat verbinding maken centraal. Ik ben oprecht nieuwsgierig, vraag door en benader anderen met een open blik. Ik zie wat nodig is, sluit me aan op de ander en motiveer om het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Combineer resultaten en sfeer

De nadruk in mijn trainingen ligt op ervaringsgericht leren. Naast denken en reflecteren helpt he heel erg om ook vooral te ‘doen’; deelnemers succeservaringen bieden door te experimenteren met nieuw gedrag. Daarbij is er ruimte in de groep voor het uitwisselen van feedback en eigen ervaringen. De combinatie van een veilige, plezierige, open sfeer creëren en tegelijk de beoogde resultaten bereiken vind ik erg belangrijk. Voor deelnemers is dit een prettige basis voor blijvende ontwikkeling en verandering.

Kennisdomein:

  • Communicatieve vaardigheden
  • Effectief Beïnvloeden
  • Persoonlijke Effectiviteit
‘’Never stop learning, because life never stops teaching’’
E.WISSELS@GITP.NL
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 and ISO 27001:2013 certified

Iso 9001 2015
Iso 27001