088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels fauxels 3184454

Tender Coördinator

Ben jij een organisatietalent met een commercieel gevoel? Werk je graag binnen een team aan uitdagende klantvragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Tender Coördinator

Wat ga je doen? 

Je begeleidt uitdagende tendertrajecten met strakke deadlines. Je spot aanbestedingen en brengt in kaart welke kansen en risico’s er zijn. De haalbaarheid (scoringskans) ligt bij de saleslead. Je organiseert, plant en bewaakt deadlines. Samen met business development managers en adviseurs zijn jullie verantwoordelijk voor de inschrijving op aanbestedingen (en grote offertetrajecten). Je regisseert het gehele proces. Dit betekent niet alleen coördineren en afstemmen, maar ook het team challengen bij het schrijven van teksten, concepten en presentaties. Uiteraard in nauwe samenwerking met het team dat commercieel verantwoordelijk is voor de klant en voor het inhoudelijk beantwoorden van de vraag. De saleslead is (eind)verantwoordelijk voor het doorgronden van de klantvraag en het is aan jou om mee te denken in een onderscheidend en winnend commercieel aanbod.

Het voortdurend optimaliseren van zowel de inhoud en kwaliteit van geleverde documenten als ook het gehele offerte- en tenderproces zijn onze Customer Experience teamverantwoordelijkheden. Je hebt hierin een belangrijke aanjagende en adviserende rol.

Je bent de enige in de rol van Tender Coördinator binnen GITP, zowel voor onze dienstverlening op het vlak van assessments en tooling als voor ontwikkelings- en trainingsvragen. Je bent zelfstandig in de functie en rapporteert net als het commerciële team aan de Manager CX. Je functioneert in deze zeer centrale rol binnen de organisatie echter verre van solistisch. Je werkt veel samen met de verantwoordelijke Business Development / Account Managers en alle overige betrokken interne afdelingen.

Waar jij sterk in bent

Naast opgedane werkervaring is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk. Je bent zelfstartend, analytisch en hebt oog voor detail en kwaliteit. Natuurlijk ben je resultaatgericht en communicatief zeer sterk. Je bent gewend om onder druk van deadlines effectief te blijven presteren. Je bent een teamplayer die gemakkelijk met verschillende stakeholders kan schakelen en de wil heeft om te winnen!


Verder ben je in het bezit van: 

  • een afgeronde hbo/wo opleiding;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële B2B of B2A/G organisatie;
  • aantoonbare ervaring met (EU) aanbestedingen;
  • goede beheersing van Nederlandse  taal in woord en geschrift. 

Wat wij je bieden

Dit is een unieke en commerciële spilfunctie binnen ons Customer Experience team. Je komt terecht in een resultaatgerichte en dynamische omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling.

Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en 27 vakantiedagen, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Ben je geïnteresseerd? 

Mail dan je gemotiveerde sollicitatie met CV aan: Lisette Konings van de afdeling People & Talent via: pent@gitp.nl. Heb jij nog vragen over deze vacature? Bel dan met Lisette Konings op +31 88 448 7525. Een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.