088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels andrea piacquadio 845451

Teamlead Customer Support

Teamlead Customer Support

Ben jij op zoek naar een verbindende leidinggevende functie waarbij je onze Customer Support afdeling succesvol aanstuurt? Heb jij de drive om resultaten te boeken met oog voor optimale groei en samenwerking binnen jouw team? Dan vind je bij ons alle ruimte om daar invulling aan te geven in de nieuwe rol van Teamlead Customer Support!

GITP wil de klantbeleving, de Customer Experience naar een hoog niveau brengen. Hiervoor zoeken we een sterke en stevige persoonlijkheid die proactief de leiding in neemt, in staat is om de processen te optimaliseren en teamleden te laten groeien in prestatie en persoonlijke ontwikkeling. De afdeling Customer Support bestaat uit circa 7 medewerkers. Op deze afdeling werken Project Medewerkers die klanten helpen met vragen en issues die zij tegenkomen op ons digitale en geautomatiseerde Talent Intelligence Platform, waar klanten onder andere assessments inkopen en plannen. Daarnaast zoeken zij oplossingen voor klantvragen om onze klanten zo goed mogelijk en naar tevredenheid te helpen. In jouw rol als teamlead monitor je deze klanttevredenheid en creëer je nieuwe kansen om samen met je team onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Wat ga je doen?

In deze leidinggevende rol ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van Project Medewerkers, je geeft op inspirerende wijze leiding en houdt hierbij goed evenwicht tussen enerzijds het bedrijfsbelang en het klantbelang en anderzijds de performance en ontwikkeling van je teamleden. Je coacht, helpt, beoordeelt je teamleden en ontwikkelt ze naar een optimale performance. Hier ben je meer dan de helft van je tijd mee bezig.

Je bent verantwoordelijk voor de KPI’s zoals klant- en deelnemerstevredenheid, snelheid, beschikbaarheid en effectiviteit voor klanten en maakt gemakkelijk de vertaling naar je team toe. Je toont je eigenaarschap en verantwoordelijkheid om deze KPI’s te behalen.

Dit doe je allemaal vanuit jouw visie op een ideale Customer Experience voor opdrachtgevers/klanten en kandidaten. Deze visie weet jij als geen ander door te vertalen naar tactisch en operationeel niveau. Centraal staat hierin ons Talent Intelligence Platform waarop opdrachtgevers, kandidaten en adviseurs samenwerken aan talentmanagement. Je hebt goed zicht op alle lopende werkzaamheden, benodigde capaciteit, je weet wanneer wat gepland en geleverd moet zijn voor onze klanten, je bewaakt deadlines en de kwaliteit van geleverde output van het team. Verder zorg je voor een goede samenwerking zowel binnen het team als tussen het team en andere afdelingen. Je zoekt nauwe aansluiting met Sales & Accountmanagement, je herkent commerciële kansen en weet deze te vertalen naar de praktijk. Hiermee zorg je dat naast team doelstellingen ook organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd.


Op basis van analyses die je maakt werk je stap voor stap mee aan het optimaliseren van processen, het managen van issues, het efficiënt inrichten van onze communicatiekanalen of het realiseren van je KPI’s op klant- en deelnemerstevredenheid. Je komt proactief met oplossingen en verbeteringen in afstemming met het team en collega’s. Je werkt continue en systematisch aan de verbetering van kwaliteit, productiviteit, de efficiency van processen en de doorontwikkeling van ons Talent Intelligence Platform. Je bent oplossingsgericht. Je staat in deze rol daarnaast voor klantgericht werken, luistert naar de wensen van de klant, toetst hun tevredenheid en werkt met je team aan continue verbetering hiervan in samenwerking met andere teams als IT, Finance, Sales en adviseurs. Je rapporteert aan de manager Customer Experience.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een stevige en sterke persoonlijkheid, met een visie op Customer Experience, die proactief de leiding neemt om de klantbeleving/CX naar een hoger niveau te brengen. Je begrijpt de behoeften van de organisatie en weet rust te brengen. Keuzes durf je te maken en je spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Je beschikt hiervoor over een ‘can do’ mentaliteit, een scherpe blik en de wil om de handen uit de mouwen te steken om dit te bewerkstelligen.

Verder ben je in het bezit van: • Minimaal 7 jaar ervaring als Teamlead Customer Support/Care; • WO- werk en denkniveau; • Ruime ervaring in projectmanagement en verandermanagement; • Sterke probleemoplossende vaardigheden om kritieke problemen en kansen te identificeren; • Inspirerende en coachende leiderschapsstijl met een sterke focus op de klant; • Sterke drive om het elke dag weer een beetje beter te doen; • Affiniteit met commercie, tech, processen en klantcontact; • Positieve en energieke mindset.

Wat wij je bieden

Dit is een unieke leidinggevende rol waarbij je vanuit jouw visie en expertise op CX een team dusdanig weet te leiden, motiveren, inspireren en ontwikkelen, dat onze klantbeleving in de markt als uniek wordt ervaren. Je komt terecht in een resultaatgerichte en dynamische omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling.

Belangstelling?

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV aan People & Talent, t.a.v. Lisette Konings, pent@gitp.nl. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Champal Gijzen, Manager Customer Experience via 06-31750484.