088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels polina tankilevitch 7382466

HR Business Partner People & Talent (24 uur)

HR BUSINESS PARTNER PEOPLE & TALENT (24 uur)

GITP gelooft in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence. 75 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools die data, analytics en inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op talent management, innovatie en talent analytics. Een organisatie met meer dan 130 hoogopgeleide professionals, die volop in beweging is en waar jouw initiatief en nieuwsgierigheid alle ruimte krijgt.

DOEL VAN DE FUNCTIE

‘Het draait bij GITP om onze mensen en hun talent’. Zij vormen de drijvende kracht achter onze dienstverlening, adviezen en instrumenten. Afgelopen jaren is er al veel gemoderniseerd op het gebied van arbeidsvoorwaarden, performance management en arbobeleid. Als HR Business Partner People & Talent lever je een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het HR domein en adviseer je leidinggevenden over alle mogelijke HR-thema’s. Met als doel dat onze medewerkers optimale prestaties kunnen leveren binnen een professionele, plezierige en gezonde werkomgeving. Als meewerkend voorman/-vrouw van het team People & Talent, ben je tevens verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van het compacte team waarbinnen nog twee adviseurs werkzaam zijn en rapporteer je aan de Algemeen Directeur.

JOUW FUNCTIE

Deze rol heeft zowel strategische als tactisch / operationele aspecten. En vormt daarom een interessante positie voor een ervaren all round HR business partner met visie en lef én een hands-on mentaliteit.

Belangrijke thema’s die op dit moment actueel zijn: beoordelen & belonen, arbeidsvoorwaarden en pensioen, werving & selectie, binden en boeien, ontwikkeling en vitaliteit & verzuim. Samen met de twee andere HR-adviseurs pak je deze thema's op.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Sparren en adviseren Directie en leidinggevenden over relevante thema’s op het gebied van People & Talent, met scherp oog voor innovaties, externe ontwikkelingen en wetgeving
 • Overleg OR, schrijven adviesaanvragen, adviseren over organisatieontwikkeling en -inrichting
 • Ondersteunen van leidinggevenden bij de verdere ontwikkeling van hun vaardigheden op HR-gebied
 • Liaison naar Business Control & Finance voor wat betreft salaris- en pensioenadministratie
 • Optimalisatie van bestaande HR-processen (van onboarding tot aan beloning) en meetbaarheid van HR-activiteiten
 • Samen met het team vormgeven en realiseren van het jaarplan People & Talent, inclusief de interne Academy

OM IN DEZE ROL SUCCESVOL TE ZIJN, VRAGEN WIJ:

 • WO werk- en denkniveau en tenminste 6 jaar relevante ervaring binnen een HR adviesfunctie met zowel strategische componenten als hands-on implementatie
 • Brede en actuele kennis van het vakgebied, op zowel de harde als zachte thema’s binnen het HR-domein
 • In staat om als strategisch sparring partner op te treden, de ondernemingsstrategie te vertalen naar een innovatieve people strategie en deze vervolgens succesvol te implementeren
 • Operationeel sterk, hands on mentaliteit en doelgericht
 • Sterk samenwerkingsgericht, waarbij je vanuit een proactieve houding andere domeinen en afdelingen betrekt om samen tot een beter eindresultaat te komen
 • Ervaring met het werken met een OR
 • Ervaring en affiniteit met procesoptimalisatie
 • Ervaring met AFAS is een pré

Competenties:

visie – organisatiesensitiviteit – overtuigingskracht – samenwerken – onafhankelijkheid – resultaatgerichtheid - besluitvaardigheid

De ideale kandidaat is een enthousiaste en energieke HR professional, die wil uitblinken in het eigen vakgebied en samen met het team een wezenlijke bijdrage levert aan de optimale inzet en ontwikkeling van al het talent binnen onze organisatie. Die vanuit een heldere visie en nieuwsgierigheid continu op zoek gaat naar verrassende oplossingen. Die open en transparant te werk gaat, helder communiceert en op een positieve manier veranderingen realiseert. Die sterk en stevig is in stakeholdermanagement en op overtuigende wijze senior management adviseert en ondersteunt.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Werken bij GITP betekent dagelijks aan de slag bij de innovatieve speler op het gebied van Talent Management. Als HR ‘pro’ ben je aan het juiste adres voor een omgeving waarbinnen “de medewerker en zijn talent” centraal staat, voor onze klant maar vanzelfsprekend ook voor onszelf. We houden van ons vak en vinden plezier in het werk enorm belangrijk. Naast hard werken is er dan ook volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit de eigen Academy. Ons kantoor in Utrecht is eenvoudig te bereiken met OV, flexibel werken is geen probleem en vers fruit & gezellige collega’s staan dagelijks voor je klaar.

Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris, inclusief een vaste 13e maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een parttime functie voor max 24 uur per week (0,6 fte).

INTERESSE?

Nieuwsgierig naar de functie van HR Business Partner People & Talent? Stuur dan vóór 19 augustus 2022 je motivatie en cv aan People & Talent, via pent@gitp.nl of klik op de sollicitatie button. Wil je eerst meer weten over onze organisatie, neem dan een kijkje op onze website of bel met Lisette Konings via 088 4487525.

Vanzelfsprekend is een digitaal én een live assessment onderdeel van onze procedure.

Solliciteer direct!