088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels sora shimazaki 5668517

Senior Accountmanager

Senior Accountmanager

  • Weet jij als geen ander klantvragen succesvol om te zetten in geïntegreerde oplossingen?
  • Creëer jij bij klanten en prospects het onderscheid door onze digital-HR oplossingen in combinatie met onze brede HR-expertise?
  • En beschik jij over die professionele én toegewijde mentaliteit om leads en new business te genereren bij onze klanten?

Dan zijn wij op zoek naar jou als aanvulling op ons energieke Sales team!


Wat ga je doen?

Je komt te werken in een ons sales team van Business Development Managers, Accountmanagers, Sales Support en Customer Support die verantwoordelijk zijn voor integrale sales bij de grotere accounts van zowel GITP als PiCompany. Je realiseert new business en bouwt de business binnen de bestaande klanten uit. Het contracteren van (nieuwe) dienstverlening bij bestaande klanten gaat - vanzelfsprekend - in een tandem met de professionals in de regio. Zij kennen de klant en hebben de verantwoordelijkheid voor het signaleren van kansen en aandragen van leads. Integrale sales heeft doelstellingen op conversie, omzetmarge en het verkopen van het integrale aanbod.


Jouw profiel?

Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 7 jaar ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in ons vakgebied. Je beschikt over een groot netwerk op operationeel en strategisch niveau bij directies, C-level en HR-professionals. Je hebt een outside-in benadering en bent nieuwsgierig naar de uitdagingen van de klant. Vanuit data-analyse signaleer je mogelijke klantbehoeften en omzetkansen. Je kunt goed samenwerken met de interne adviseurs om zo samen een goede oplossing aan te bieden bij de klant. Je bent resultaatgericht en eager om omzet- en marge doelstellingen te behalen. Ervaring met tenders en aanbestedingen is een pré!

Wat wij bieden?

Je komt terecht in een resultaatgerichte en dynamische omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling.

Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

Interesse?

Mail je gemotiveerde sollicitatie met curriculum vitae t.a.v. Lisette Konings naar pent@gitp.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.