088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels ekaterina bolovtsova 4049992

Sales Medewerker Binnendienst

Ben jij niet bang om de telefoon te pakken? Heb jij er plezier in om de New Business Managers zo goed mogelijk te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sales Medewerker Binnendienst

Wat ga je doen? 

Je bent proactief en hebt er plezier in om de New Business Managers zo goed mogelijk te ondersteunen. Jullie gemeenschappelijke doel: prospects tot klanten omtoveren. Jullie doen niks liever dan nieuwe contacten vinden en bewerken, om ze daarna als klanten te kunnen verwelkomen. Zo help je de groeiambities van GITP waarmaken.


Waar je sterk in bent
Laten we beginnen met enkele opvallende eigenschappen. Nieuwsgierigheid en lef zijn je niet vreemd. Je bent ondernemend en stressbestendig, zelfstandig en gestructureerd. Je communiceert goed, bent energiek en enthousiast. Naast je accuratesse valt ook je doortastendheid op.

Verder werk en denk je op HBO-niveau. Samenwerken is je tweede natuur. Je hebt aantoonbare ervaring met telefonische acquisitie en de afhandeling van klantvragen. Je voelt je thuis op internet en hebt ervaring met CRM/sales en marketing automation. Markt- en klantdata weet je goed te analyseren en interpreteren en je herkent er ook de concrete contactkansen in. Excel en Powerpoint ken je als geen ander en je schakelt makkelijk tussen meerdere applicaties. Omdat je minstens drie jaar ervaring hebt in het ondersteunen van sales in een new business omgeving, zet je een overtuigende presentatie of pitch zó in elkaar.


Wat wij je bieden
Een unieke, commerciële spilfunctie binnen Customer Experience; daar waar alles om klantbeleving draait! Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en 27 vakantiedagen, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen een commerciële setting.


Waar GITP voor staat
GITP is een begrip. Actief sinds 1947 als toonaangevende speler in de markt van assessments — en meer dan ooit in beweging. Gedreven door wetenschappelijke data en analytics zijn we in staat om onderbouwd te adviseren en beslissingen te ondersteunen op het niveau van individu, team en organisatie. Onze adviseurs helpen bij besluitvorming in selectie- en ontwikkelvraagstukken, bij reorganisaties, strategische personeelsplanning en transformaties. Niet voor niks wordt GITP ook wel het huis van het inzicht genoemd. Want je kunt nóg zoveel talent in huis hebben: als het niet gezien wordt, blijft het onbenut.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende, afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf? Mail dan jouw CV en motivatie naar Lisette Konings via PenT@gitp.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Champal Gijzen via telefoonnummer 06 317 50 484. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.