088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels andrea piacquadio 3781571

Sales Coördinator Binnendienst

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen van de klanten van GITP? Zie jij jezelf als dé spil in het commerciële proces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sales Coördinator Binnendienst

Wat ga je doen? 

Als Sales Coördinator Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van GITP. Je houdt je enerzijds bezig met bestaande en actieve klanten en hun offertes, je maakt deze en verwerkt ze. Aan de andere kant heb je veel contact met onze interne sales- en accountmanagers. Hiervoor coördineer je klant aanvragen en verwijst deze door naar de juiste accountmanagers. Ook werk je intensief samen met Customer Support. Samen met hen maak je de perfecte match tussen de klantvraag en onze producten en services.


In deze rol bouw je mee aan de gezamenlijke propositie en positionering van GITP. Jij levert een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van talent bij onze klanten door het maken van de juiste match tussen de klantvraag en ons portfolio en dat geeft jou energie! Daarnaast zorg je voor het relatiemanagement van de aan jouw toegekende klanten. Je maakt van ieder klantcontact een waardevol contact, voor de klant en voor de business van GITP. Leads volg je op en probeer je naar werkelijke omzet te converteren. Tussendoor breng je ook nog zelfstandig offertes uit waarbij je altijd op zoek bent naar een kwaliteitsslag om deze offertes naar een nog hoger plan te trekken, opvolging van deze offertes is een must voor je. Je team bestaat uit sales- en accountmanagers en marketing. Je rapporteert aan de Manager Customer Experience.

Jouw profiel?

Naast een flinke dosis energie en een positieve instelling heb je inmiddels enkele jaren ervaring in een sales ondersteunende functie of een inbound sales functie. Contact met klanten vind jij leuk! Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent nieuwsgierig naar de uitdagingen van de klant. Business-to-Business ervaring is een must voor deze rol. Je kunt goed samenwerken om tot een goede oplossing te komen samen met de klant. Je bent zelfstandig, kunt goed luisteren en communiceren en bent gedreven en gemotiveerd om doelstellingen te behalen!

Wat bieden wij?

  • Een enthousiast team en de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze belangrijke rol;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy en ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

En natuurlijk:

  • Een marktconform salaris;
  • Een dertiende maand;
  • Een 32 of 40-urige werkweek;
  • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een uitstekende pensioenregeling.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende, afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf? Mail dan jouw CV en motivatie naar Lisette Konings via PenT@gitp.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Champal Gijzen via telefoonnummer 06 317 50 484. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.