088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels fauxels 3184338

Projectmedewerker Customer Support

Ben jij een geboren organisatietalent met sterke communicatieve vaardigheden en weet je als geen ander vlekkeloos te schakelen tussen de belangen van onze klanten en de interne organisatie? Lees dan verder!

Projectmedewerker Customer Support

Als projectmedewerker voor de assessmentdienstverlening sta je midden in de wereld van inzicht en ontwikkeling van talenten van mensen, teams en organisaties. Denk hierbij aan standaard- en maatwerkprojecten voor klanten op het gebied van assessments, coaching en advisering.

Wat ga je doen?
Als projectmedewerker zorg je voor een uitstekende kwaliteitsmatch tussen de klantvraag en adviseur. Je plant assessments en projecten naar de wensen en behoeften van de klant. Vanzelfsprekend ben je zelf verantwoordelijk voor de administratie van al je projecten en werk je gemakkelijk met verschillende systemen, zoals Navision, PowerPoint, Excel en e-tools. Je voelt je als een vis in het water binnen een dynamische omgeving die veel van jouw flexibiliteit vraagt.

Projectorganisatie staat hier centraal, zoals het opleveren van complexe planningen, organiseren van benodigde middelen, zorgdragen voor een goede afstemming met klanten, adviseurs en locaties en het bewaken van de voortgang.


Wat breng je mee?
Naast een flinke dosis energie en een positieve instelling heb je inmiddels een paar jaar ervaring met projectmatig werken en kun je eenvoudig werken met verschillende ondersteunende systemen. Je bent analytisch sterk (HBO-werk- en denkniveau) en kunt boven de details uit stijgen, waardoor je in staat bent prioriteiten te bepalen met als doel je deadlines te behalen. Je bent communicatief, klantgericht en werkt graag in een afwisselende, veeleisende omgeving. Dat doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je collega’s van Customer Support zorg je ervoor dat onze projecten succesvol worden voorbereid en uitgevoerd.

Wat wij je bieden
Een unieke, commerciële spilfunctie binnen Customer Support; daar waar alles om klantbeleving draait! Daarnaast:

  • Een enthousiast team en de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze belangrijke rol;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy en ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

En natuurlijk:

  • Een marktconform salaris, salarisrange €2.500-€3.000 op basis van kennis en ervaring;
  • Een dertiende maand;
  • Een 32 of 40-urige werkweek;
  • Hybride werken;
  • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een uitstekende pensioenregeling.

Waar GITP voor staat
GITP is een begrip. Actief sinds 1947 als toonaangevende speler in de markt van assessments en meer dan ooit in beweging. Gedreven door wetenschappelijke data en analytics zijn we in staat om onderbouwd te adviseren en beslissingen te ondersteunen op het niveau van individu, team en organisatie. Onze adviseurs helpen bij besluitvorming in selectie- en ontwikkelvraagstukken, bij reorganisaties, strategische personeelsplanning en transformaties. Niet voor niks wordt GITP ook wel het huis van het inzicht genoemd. Want je kunt nóg zoveel talent in huis hebben: als het niet gezien wordt, blijft het onbenut.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende, afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf? Solliciteer dan door hieronder op de sollicitatie button te klikken en je CV en motivatie t.a.v. Elske Vogelzang in te sturen. Voor vragen kun je contact opnemen via  PenT@gitp.nl. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu