088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP20

Projectmanager Marketing

Krijg jij energie van het managen van verschillende projecten? Heb jij ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van verschillende marketingprojecten en campagnes en heb je de gave om van buiten naar binnen te kijken? Dan ben jij de nieuwe projectmanager marketing van GITP.

Projectmanager Marketing

Wat ga je doen?

Met jouw ervaring binnen het brede marketingveld zorg jij voor de ontwikkeling en uitvoering van verschillende campagnes en content producties die de business en het merk GITP versterken. Jij weet als geen ander strategie te vertalen naar concrete plannen, voorstellen en je weet wat er moet gebeuren om dit te realiseren. Dat doe je samen met onze online marketeer en een flexibele schil van marketing en communicatie professionals. Je werkt nauw samen met sales, sales support, product development analytics en onze adviseurs. Je hebt een goed gevoel voor signalen uit de markt en vanuit onze eigen organisatie en weet je die om te zetten in aantrekkelijke proposities.

Wie ben jij?

Als Projectmanager Marketing heb je de ideale balans tussen denken en doen, creatie en realisatie. Je bent een kei in samenwerken, afstemmen en communiceren maar verliest doel en deadline niet uit het oog. Je stuurt, motiveert, vraagt, prikkelt, creëert, regelt en realiseert.

Daarnaast ben je in het bezit van:

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting Marketing en/of Communicatie;
 • 3 jaar ervaring in het opzetten en managen van marketing en communicatie projecten, waarbij je vanuit jouw expertise het management en de directie weet te adviseren op strategisch niveau;
 • Kennis en ervaring met online en content marketing;
 • Ervaring en/of affiniteit met Digital en HR;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende schrijf en presentatie vaardigheden.

Hier gebeurt het!

Je werkt binnen Customer Experience dat bestaat uit 5 energieke en dynamisch teams. Het team werkt op basis van agile in nauwe samenwerking met andere teams.

Humor en relativeringsvermogen zijn belangrijk maar gaan hand in hand samen met het realiseren van resultaat. Experimenteren en doen, leren van successen en falen zijn belangrijke kernwaarden van het team.

GITP gelooft in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence. 75 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools die data, analytics en inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen, in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris;
 • Een dertiende maand;
 • Een 32 of 40-urige werkweek;
 • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy. Er is ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.


Ben je geïnteresseerd?

We komen graag met je in contact! Stuur je motivatie en CV aan People & Talent, t.a.v. Lisette Konings via onderstaande sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met pent@gitp.nl of bel met Lisette Konings op +31 88 448 7525. Een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Solliciteer nu