088 - 448 70 00 Inloggen
Projectcoordinator

Projectcoördinator Trainingen

Houd jij van coördineren van projecten? Kan je makkelijk schakelen en ben je altijd op zoek naar verbeteringen voor je klanten en het team? Krijg jij energie van capaciteitsplanningen en ben jij een ster in het coördineren van operationele werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als een Projectcoördinator, coördineer je zeer grote en complexe klant projecten. Je bent erg goed in projectmanagement en signaleert, bewaakt en zorgt voor een uitstekende kwaliteitsmatch tussen de klantvraag en ons trainingsaanbod.

In je rol als Projectcoördinator anticipeer je bij lopende grote projecten op aantallen, uitbreiding met externen en knelpunten in planning en (tech of human) maatwerk uitvoering en je bent het aanspreekpunt voor externe leveranciers waarmee we samenwerken om onze werkzaamheden voor te bereiden. Daarnaast voer je samen met je teamlead evaluatiegesprekken met deze leveranciers.

Met jouw kennis van processen bewaak jij dat er wordt gewerkt volgens de afgesproken procesflow. Je signaleert proactief kwaliteits- en procesverbeteringen en werkt deze samen uit met je teamlead en je collega’s. Verder lever je een actieve bijdrage aan het kwaliteitsbeleid volgens ISO-normering en handelt hiernaar. Tot slot ben je het eerste aanspreekpunt voor key-accounts met logistieke vragen.

Verder zorg je voor een flexibele capaciteitsplanning van de personele bezetting binnen Planning & Levering. Daarnaast verzorg je overzicht en een vlotte voortgang in de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen het team Trainingen. Samen met je team verzorg en verwerk je de binnenkomende werkstroom. Vragen en issues die de dagelijkse gang van zaken verstoren signaleer je en los je op, waarbij je structurele knelpunten bespreekt met je teamlead. Je geeft en ontvangt graag feedback om verdere ontwikkelingen binnen het team te stimuleren. Je bent de eerste contactpersoon voor het inwerken van nieuw personeel en je beheert het inwerkplan. Verder lever je input voor de plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken.

Wat breng je mee?

  • Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving;
  • Naast een flinke dosis energie en een positieve instelling heb je inmiddels een paar jaar ervaring met coördineren van projectmatige werkzaamheden en werk je eenvoudig met verschillende ondersteunende systemen;
  • Je bent analytisch sterk (HBO-werk- en denkniveau) en kunt boven de details uit stijgen, waardoor je in staat bent prioriteiten te bepalen met als doel je deadlines en die van het team te behalen;
  • Je bent communicatief, klantgericht en werkt graag in een afwisselende, veeleisende omgeving.

Dat doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je collega’s binnen Customer Support zorg je ervoor dat onze projecten succesvol worden voorbereid en uitgevoerd.

Wat wij bieden?
Een baan voor 32 of 36 uur, waarbij je in iedergeval op vrijdag werkt. Je komt terecht in een resultaatgerichte en dynamische omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling. Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie. De salarisrange ligt tussen de 2500 – 3200 obv fulltime (40u) en obv kennis en ervaring.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid alle ruimte.

Interesse?
Mail je gemotiveerde sollicitatie met curriculum vitae t.a.v. Elske Vogelzang naar pent@gitp.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.