088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels andrea piacquadio 879143

New Business Manager People Analytics

New Business Manager People Analytics

Staat 2022 voor jou in het teken van groei realiseren? Dan zit je hier goed. In jouw rol als New Business Manager ben je verantwoordelijk om nieuwe klanten kennis te laten maken met onze people analytics propositie. Naast het binnenhalen van nieuwe klanten draag je bij om onze proposities nog beter te maken. De feedback uit de markt is essentieel voor de continue ontwikkeling van onze proposities. En jij bent die stem naar het team.

Waar je sterk in bent

Je begrijpt heel goed hoe je klanten kunt enthousiasmeren en je kunt goed luisteren. Verder ben je een geloofwaardige gesprekspartner en ben je gedisciplineerd in het opvolgen van kansen. De informatie die je vanuit klanten ontvangt, breng je op constructieve wijze in. Je begrijpt dat we samen winnen en je neemt je verantwoordelijkheid op het gebied van nieuwe klanten werven. Je kunt goed samenwerken met de interne consultants en adviseurs die invulling geven aan de oplossing bij de klant. Tot slot ben je resultaatgericht en gedreven om omzet- en margedoelstellingen te behalen.

Waarom is dit gaaf?

Jij bent in de lead om nieuwe business binnen te halen en direct waarde toe te voegen. Je gaat de markt op, signaleert de behoeften en ontwikkelingen bij klanten en weet dit te om te zetten naar groei. Klanten worden graag geadviseerd door iemand zoals jij en vinden jou een prettige gesprekspartner die verbinding weet te creëren.

Samen met je collega’s van GITP Sales en Accountmanagement bouw je ook klanten verder uit met onze people analytics propositie. Je wordt in deze rol ondersteund door een marketing designer die jou helpt om klanten zo goed mogelijk te inspireren en activeren met (digitale) uitingen en campagnes. In het team Analytics, waar jij deel vanuit maakt, werken verder drie data analisten en een business intelligence specialist. Je rapporteert rechtstreeks aan de CIO, die het People Analytics projectteam aanstuurt.


Wat breng je mee?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met tenminste 5 jaar werkervaring in een commerciële rol. Daarnaast heb jij affiniteit met HR dienstverlening, HR software en/of People Analytics. Relevante sectoren waarin je hebt gewerkt zijn recruitment, search, HR-software oplossingen of high end HR-dienstverlening waarbij je een netwerk hebt opgebouwd met HR professionals en eindverantwoordelijken bij organisaties in Nederland. Je gaat makkelijk gesprekken aan, opent deuren en zoekt altijd naar de verbinding met de klant.


GITP

Wij zijn een geweldige werkgever om bij te werken en je te ontwikkelen. Wij willen je echt goed leren kennen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een dertiende maand en lekker veel vakantiedagen.


Belangstelling?

Als specialisten op het gebied van assessments weten we dat een goede match op cultuur essentieel is. Neem daarom direct contact op met de manager en CIO Dimmy van Zanten via 0611385909 of stuur hem een email via d.van.zanten@gitp.nl en kom er samen achter of er mogelijk een match is. Je gemotiveerde sollicitatie stuur vervolgens naar PenT@gitp.nl, tav Lisette Konings. Daarna nodigen we je uit voor een psychologisch online assessment wat vanzelfsprekend onderdeel is van het proces en je tevens een mooi inzicht verschaft in wat belangrijk voor je is en waar je kwaliteiten liggen!