088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels mentatdgt 1311518

Medior en Senior Assessment Psychologen/Consultants (vast/flex/zzp)

Bied jij als onze nieuwe medior en senior Assessment Psycholoog/Consultant de fit tussen talent, functie en organisatie bij mooie, interessante klanten in (non-) profit sector van MKB tot grote corporates?

Medior en Senior Assessment Psychologen/Consultants (vast/flex/zzp)

Met assessments geeft je vorm aan talentselectie- en ontwikkeling bij onze klanten en draag je direct bij aan strategische organisatiedoelen. Samen met de directies, HR- en lijnmanagement van toonaangevende organisaties breng jij in kaart aan welke medewerkersprofielen behoefte is, welke er al in huis zijn en hoe deze verder ontwikkeld kunnen worden.

Je bent sparringpartner op het gebied van positionerings- en matchingsvraagstukken op individueel, team en organisatieniveau. Daarbij speelt data analytics een steeds grotere rol. Je bent zeer gedreven om klantgericht te werken en impactvol advies te geven. In de uitvoering werk je nauw samen met je collega’s van Sales & Accountmanagement en van Customer Support.

Je hebt een gevarieerd takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt richting klanten; je hebt zowel een commerciële- als inhoudelijke rol. Je voert selectie- en ontwikkel assessments uit, waarbij je innovatieve (digital) instrumenten inzet en waar nodig gebruik maakt van games en videosimulaties. Je doet daarnaast mee in grote(re) assessmentprojecten; daarbij kan ook het projectmanagement tot jouw taak behoren (of je kunt je hierin ontwikkelen). Er zijn volop mogelijkheden tot verbreding van je praktijk, waarin je naast assessments ook commercieel bijdraagt aan tenders en aanbestedingen,
(team-)coaching uitvoert, organisaties breder adviseert, trainingen geeft en inhoudelijke bijdragen levert aan portfolio ontwikkeling, innovaties. Wellicht vind je het ook leuk om als vakexpert te spreken op een HR congres, een webinar te hosten of een artikel te publiceren. Daarin word je natuurlijk door ons gefaciliteerd en ondersteund.

Als Medior en Senior Assessment Psycholoog & Consultant bij GITP draag jij elke dag bij aan het succesvoller maken van mensen, teams en organisaties!


WIE BEN JIJ?

Jouw hart gaat sneller kloppen van het:

 • Uitvoeren (A-Z) van diverse varianten van kwalitatief hoogstaande assessments in het kader van de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties;
 • Bijdragen aan werkplezier en organisatiesucces door het geven van inzicht in talent waarmee je oplossingen biedt voor diverse people-/HR vraagstukken
 • Werken met de nieuwste technologieën en tools
 • Uitbouwen van klantrelaties en het signaleren van commerciële kansen

Daarnaast ben je in het bezit van:

 • Een afgeronde academische opleiding A&O Psychologie;
 • Enkele jaren advieservaring in een vergelijkbare functie.


HIER GEBEURT HET

GITP gelooft in de kracht van talent. Er is ruimte voor iedereen om zijn of haar talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. 75 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools die data analytics en inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.


DAAR STAAT HET VOLGENDE TEGENOVER

 • Leuke en professionele collega’s waarmee je altijd kunt sparren en waar je van kunt leren
 • Regelmatig inspirerende en informele ontmoetingen rondom interessante HR-thema’s
 • De mogelijkheid om steeds je eigen accenten in het advieswerk te kunnen leggen
 • Je kunt je steeds verder / breder te ontwikkelen in het vak middels kennissessies, training en intervisie. Deelname aan onze eigen GITP Academy
 • Mogelijkheid om een rol/project op te pakken op het terrein van commercie of inhoudelijke innovatie / portfolio-ontwikkeling
 • Veel vrijheid om het werk zo in te delen dat het bij jou past; werken vanuit huis en/of op één van onze locaties in het land
 • Een goed salaris en een dertiende maand
 • Een 32 of 40-urige werkweek
 • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband.
 • 8% vakantietoeslag
 • Een uitstekende pensioenregeling

FLEXIBELE COLLEGA’S

Tevens zijn we op zoek naar ervaren assessmentpsychologen die willen meewerken aan opdrachten in onze flexibele pool. Je takenpakket is hier primair gericht op de uitvoering van interessante opdrachten. Belangstelling? Dan horen we je ook graag!

INTERESSE?

Kom jij onze adviesteams of de flexibele pool versterken? Wacht niet en stuur direct jouw motivatie en CV aan People & Talent, t.a.v. Lisette Konings via onderstaande sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met Alexandra de Mul. Manager Talent Solutions GITP: a.de.mul@gitp.nl / 06-51019442.

Een assessment maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu