088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels photo 1170412

Medewerker Sales Support

Ben jij niet bang om de telefoon te pakken? Heb jij er plezier in om de New Business Managers zo goed mogelijk te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medeweker Sales Support

Waar GITP voor staat
GITP is een begrip. Actief sinds 1947 als toonaangevende speler in de markt van assessments — en meer dan ooit in beweging. Gedreven door wetenschappelijke data en analytics zijn we in staat om onderbouwd te adviseren en beslissingen te ondersteunen op het niveau van individu, team en organisatie. Onze adviseurs helpen bij besluitvorming in selectie- en ontwikkelvraagstukken, bij reorganisaties, strategische personeelsplanning en transformaties. Niet voor niks wordt GITP ook wel het huis van het inzicht genoemd. Want je kunt nóg zoveel talent in huis hebben: als het niet gezien wordt, blijft het onbenut.

Wat ga je doen? 
Je bent proactief en hebt er plezier in om de New Business Managers zo goed mogelijk te ondersteunen. Jullie gemeenschappelijke doel: prospects tot klanten omtoveren. Jullie doen niks liever dan nieuwe contacten vinden en bewerken, om ze daarna als klanten te kunnen verwelkomen. Zo help je de groeiambities van GITP waarmaken.

Voorbeelden van jouw werkzaamheden:

 • Je beheert de agenda van de salesmanagers en maakt pro-actief afspraken voor meetings;
 • In samenwerking met marketing stel je de prospectlijst op, waarvan je bijhoudt wanneer de prospects toe zijn aan een volgende stap;
 • Je houdt nauw contact met de sales- en accountmanagers rondom prospects en toekomstige klanten;
 • Je ondersteunt de salesmanagers in het maken van presentaties en pitches en tilt gezamenlijk de commerciële doelstellingen naar een hoger plan;
 • Je werkt samen met je collega’s van customer support aan voorstellen voor het sluiten van contracten of tenders.


Jouw profiel?
Naast een flinke dosis energie en een positieve instelling heb je inmiddels enkele jaren ervaring in een sales ondersteunende functie of een inbound sales functie. Contact met klanten vind jij leuk! Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent nieuwsgierig naar de uitdagingen van de klant. Je bent zelfstandig, kunt goed luisteren en communiceren en bent gedreven en gemotiveerd om doelstellingen te behalen!

Daarnaast voel jij je thuis op internet en hebt ervaring met CRM/sales en marketing automation. Markt- en klantdata weet je goed te analyseren en interpreteren en je herkent er ook de concrete contactkansen in. Excel en Powerpoint ken je als geen ander en je schakelt makkelijk tussen meerdere applicaties. Omdat je minstens drie jaar ervaring hebt in het ondersteunen van sales in een new business omgeving, zet je een overtuigende presentatie of pitch zó in elkaar.

Wat wij je bieden
Een unieke, commerciële spilfunctie binnen Customer Experience; daar waar alles om klantbeleving draait! Daarnaast:

 • Een enthousiast team en de vrijheid om zelf invulling te geven aan deze belangrijke rol;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy en ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

En natuurlijk:

 • Een marktconform salaris, salarisrange €2.700-€3.300 op basis van kennis en ervaring;
 • Een dertiende maand;
 • Een 32 of 40-urige werkweek;
 • Hybride werken;
 • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een uitstekende pensioenregeling.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende, afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf? Solliciteer dan met jouw CV en motivatie t.a.v. Elske Vogelzang via onderstaande sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen via  PenT@gitp.nl en voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Champal Gijzen via telefoonnummer 06 317 50 484. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer direct!